Caterincă Mioritică

Concentratul de fericire care-ti nenoroceste copiii

Ziarul de Vrancea
19 feb 2011 1022 vizualizări
Din ciclul reclamelor prost facute, va prezentam astazi o bomba cu pretentii de suc. Producatorul concentratului plin de e-uri cancerigene, cel mai probabil, s-a gindit ca si-ar vinde mai bine produsul daca pe eticheta ar prezenta licoarea ca fiind Gustul fericirii .

Bun, hai ca parca ar convinge cu sloganul asta grupul de emonei care nu s-au bucurat niciodata de placerea unui borcan de serbet de zmeura. Intoarcem sticla si citim mai departe: "sirop de zahar cu aroma de visine", pentru ca siropul rosu arata mai bine decit cel galben vopsea de oua. Deci, "Gustul fericirii" nici macar nu-i natural, e doar o concentratie mare de zaharuri care-ti face singele glazura. Bunnn. Sau, ma rog, nu foarte bun pentru sanatate. Si citim mai departe compozitia siropului concentrat de fericire. De unde aflam ca: "poate afecta negativ activitatea copiilor si atentia acestora". Deci cum vine asta? "Gustul fericirii" din zahar cu aroma de visine iti poate nenoroci copiii. Pai si atunci unde-i fericirea? Concluzia: toti cumparatorii care stau cu anii pe fata rafturilor si verifica produsele pina la ultima virgula a compozitiei, nu-s chiar maniaci. Cauta doar sa nu puna gura pe "Gustul fericirii" care-ti nenoroceste copiii.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.