Caterincă Mioritică

Unirea de la Focsani: suport uman pentru tricolor

Ziarul de Vrancea
5 feb 2011 931 vizualizări
Exces de zel la organizarea manifestarilor de mica unire, la Focsani.

Dupa cite se poate observa din poza alaturata, organizatorii de pe Milcov au angajat oameni pe post de suport de steaguri. In multimea amestecata, huliganii opozitiei si aplaudacii puterii, a fost instalat si omul suport de tricolor. Si pentru ca oaspetii de la Bucale sa vada mai bine ca Mare han si Tralalin s-au pregatit sa impresioneze ochiul lui Baselu, omul suport se ridica pe virfuri, astfel incit tricolorul romanesc si stelutele UE sa filfiie frumos pentru Unirea lui Cuza. De remarcat ca linga omul cu doua bete de steaguri este pozitionat un lucrator care le vede si le inregistreaza pe toate. Semn ca serviciile l-au banuit pe nationalistul pro-european ca ar fi de fapt sub acoperire. Betele de la steaguri putind foarte bine sa fie folosite pentru a aplica pe spatele guvernantilor de la Bucuresti si de la judet niste corectii. Stim sigur ca alde Cuza le-ar fi dat.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.