Caterincă Mioritică

Consumatorul de media inghite mai bine fundul lui Kylie decit razboiul din Egipt

Ziarul de Vrancea
5 feb 2011 895 vizualizări
Pe cine mai intereseaza ca lumea araba fierbe? Cite din televiziunile de la noi si-au inceput in ultima saptamina buletinele principale de stiri cu revolta din Egipt?

Ca un consumator de media, as putea spune ca prea putine, ca sa fiu indulgent, spre niciuna. Dovada ca interesul pentru dorinta de schimbare a regimului la egipteni a fost cu mult sub interesul romanilor de a afla pasiunile vestimentare ale cintaretei Kylie Minogue. Intr-un top al celor mai accesate informatii pe o agentie de stiri considerata serioasa, detaliile despre pantalonasii extrem de sexi ai artistei lasa cu gura cascata internautii. Chit ca acel click pe stire nu se stie la ce-ti foloseste. Care stire, nu-i de fapt stire. In urma lui Kylie sau dupa pantalonii ei scurti, stirea care anunta numarul mortilor din revoltele de strada din Egipt era la jumatatea accesarilor. Semn ca romanul vrea stiri de bine, "cu tzitze si funduri", in nici un caz nu-i interesat de framintarile politice din patria faraonilor. Asta chiar daca in urma cu vreo doua decenii, si noi am trecut cam prin ce se intimpla acum la Cairo si in marile orase din Egipt. Dar, viata in capitalismul de tranzitie ne-a "educat" si in materie de mass media. Crudute, Biance, Botezati si bombe sexi "" oricind fac rating, in timp ce revoltele de pe twitter, atentatele de la Moscova sau rezistenta ultimilor dictatori faraoni isi fac loc, cu greu, cu singe, la stiri pe scurt. Asta daca ramine loc de fotografia cu pantalonasii lui Kylie.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.