Caterincă Mioritică

Doar o birfa sa-ti mai spun!

Ziarul de Vrancea
5 feb 2011 1334 vizualizări
Cele mai proaspete birfe din provincia "vranceza"

Doamnele de la stat pierd orele de serviciu pe la coafor


Lucia de pe utilaj, bucuroasa ca baba iarna a mai lasat-o moale cu ninsorile si troienele de pe drumurile nationale din judet, si-a spus ca-i rost sa rasufle usurata. Paparazzi spun ca doamna drumurilor nationale cu hirtoape din Vrancea era saptamina aceasta, in timpul serviciului, pe la coafor. De mentionat ca respectiva unitate de infrumusetare nu se afla pe nici un drum national inzapezit si ca Lucia astepta sa urce pe utilaj, adica pe scaunul de coafat. Directoarea de deconcentrata nu este insa singura sefa care-si permite ca-n timpul serviciului zilnic de bugetar sa o arda pe la salon. O alta directrice de la Munca fiind reperata la un magazin de toale de partid. Apreciem bunul gust si pasiunea pentru frumos a doamnelor sefe si ne-am dori ca preocuparile respective sa nu se stinga. Asa ca le recomandam madamelor sa isi ia slujbe la privat, sa vedem daca patronul le ingaduie sa o "frece" in timpul orelor de program. Dar cum patronul statului degeaba, Milica Bocculet, nu se supara, sintem precisi ca astfel de comportamente nu vor disparea.


Cine conduce spitalul cind Niki se uita-n ORL-n particular?


Cititorii nostri, care vad si aud foarte bine, au o dilema. Dupa ce au trecut din intimplare pe linga cabinetul particular al doctorului cu urechile si gitul Niki Moise, se intreaba cam cind mai are timp managerul portocaliu al celor mai multe paturi din Vrancea sa mai conduca Spitalul. Asta in conditiile in care programul de consulatatii orelistice in particular se desfasoara zilnic, intre 15 si 18, iar primul medic se uita contra cost dupa ciocan, scarita si nicovala si simbata intre 10 si 12. Asta cit timp ii ia doamnei doctor sa pregateasca masa de prinz.


PSD Vrancea l-a facebook-it pe Tralala


Generosii de la pesedeul mioritzic, care au pe pagina de socializare sute de prieteni, il plac atit de mult pe Tralalinul portocaliu incit i-au facut un cont fals. Din pagina Alinului hackerit aflam ca acestuia ii plac manelele, iar intre cartile sale preferate se numara... cartea de identitate. La capitolul pasiuni, hackerasii i-au completat lui Alin ca-i interesat de alcool, cluburi, distractie, femei, fotbal si, evident, politica. In ceea ce priveste dorinta de "cuplare", prietenii lui Tralalin ii completeaza ca ar fi pasionat de relatii bi. Tot din gindirea facebook-ista aflam ca PSD Vrancea este "logodit". Cu cine? Poate cu PNL"¦ daca este sa luam in calcul alianta matrimoniala dintre omul floare si pontanac.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.