Caterincă Mioritică

Nu mai are cu ce se imbraca?

Ziarul de Vrancea
29 ian 2011 1182 vizualizări
Basescu a purtat la Unire aceeasi haina Paul and Shark ca-n 2010

Traian Basescu a sarbatorit Mica Unire in acest an imbracat in aceeasi haina "Paul and Shark", cu margine portocalie discreta la rever, cu care a fost imbracat si in urma cu un an, la acelasi eveniment, la Focsani. Semn de superstitie sau criza economica si-n garderoba prezidentiala? Nu stim, insa din cele doua poze se poate observa si cum a trecut un an de zile peste chipul lui Basescu, vizibil mai obosit si mai slabit in cea din acest an. La Unirea din 2010, jucata la minus 20 de grade Celsius, Basescu se pare ca a purtat pe sub scurta "Paul and Shark" o vesta de incalzire, poate de aceea presedintele Romaniei arata mai "musculos" in imaginea de anul trecut. Pe 24 ianuarie 2011, aceeasi haina prezidentiala a fost utilizata pentru hora lui Cuza la temperaturi ceva mai acceptabile. Se stie pasiunea lui Traian Basescu pentru elementele de vestimentatie "Paul and Shark", seful statului afisind un fes aceeasi marca la vizitele de lucru din Valea Oltului in mandatul trecut. Si daca in 2010 Traian Basescu a aparut la Focsani impecabil, ingrijit, la sarbatoarea din acest an presedintele a uitat sa-si inchida un nasture la scurta, iar haina avea si citeva scame. In plus, cravata era innodata peste o camasa descheiata la git. Circotasii spun ca Basescu a uitat de aceste detalii pentru ca, inainte sa ajunga sa tina discursul in Piata Teatrului, seful statului s-a "intretinut" minute bune "la o cafea" cu baronul Marian Oprisan, la Hotel Vrancea.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.