Caterincă Mioritică

In guvernarea portocalie, PSD si-a tras Unirea mai aproape

Ziarul de Vrancea
22 ian 2011 733 vizualizări
Asta pentru ca aproape l-a amenintat cu bataia, evident politica, pe reprezentantul Guvernului Nelutu u si pentru ca banner-ul Unirii nu mai e doar la Teatru ci si la sediul PSD u cabinetul baronului vrea poze cu jurnalistii (banuim noi pentru ce) si omite sa anunte conferinta Pontanacului

Cuza, Mos Ion Roata si Unirea a bagat iar scirba intre institutiile tolerate in aceeasi cladire, Perfectura lui Nelutu Breloc si Cejeul lui Mare Han si al Ralucei. Cum cele doua institutii s-au apucat sa organizeze in paralel aceeasi manifestare, spiritele s-au incins. Incandescenta era cit pe ce sa se finalizeze cu sfiriiala si cu paruiala. Circotasii spun ca Ralucea si sefu"â„¢ ei au spart usa prieteniei intre Cejex si Perfectura, porniti sa-l boxeze oleaca la mufarina pe Nelu Oprea zis si Stan Papusa. Care nici el n-a stat pe ginduri prea mult, si-a insusit urletele cuplului prezidential si a pus mina pe telefon sa se plinga Tralalinului. Si, pina sa se hotarasca Institutia Prefectului si Cejeul care cum fac tarc pentru jurnalisti, purtatorul de mutenie de la cabinetul lui Mare Han s-a gindit sa faca album foto cu gazetarii participanti la hora stinga-dreapta a lui Base cu Pontanacul. Asta pentru ca alde Crin l-a lasat pe micul Titulescu sa vina singurel la Focsani, sa si-o ia de la marinar si sa-l induplece pe Mare Han sa accepte sa-i dea din brinza lui Brie niste farime lui Ninel Palmolive. Si pentru ca organizarea manifestarilor de la 24 ianuarie trebuie sa-i arate sefului de partid co-pilot cine are puterea prin Vrancea, Mare Han si-a pus banner cu domnitorul Cuza exact in buza partidului. Asta pentru ca, dupa hora si medalioane de rechin, Pontanacul va poposi prin casa Pesedeului mioritzic, de unde se asteapta sa transmita si presei una-alta. Dar, evident, acest lucru nu ni l-a transmis reprezentantul cabinetului baronului, pentru ca era mult prea ocupat sa stringa cnp-uri, serii de buletin si poze cu jurnalisti. Vreti sa faceti niste credite "¦ foto in numele mass-media? Iar solicitarea pentru poze este unica in decursul anilor pentru manifestarile Micii Uniri. Sintem insa siguri ca poze se gasesc prin arhiva unui anumit lucrator la agentie de presa de stat. Si uite asa, doua mari institutii care conduc destinele vrincenilor, adica Prefectura si Consiliul Judetean isi pierd timpul si se fac de kakao pentru acelasi banal program de 24 ianuarie. Aaaa, si pentru cei inflacarati de momentul istoric, aflati ca pentru 15 minute de hora Unirii s-au alocat de la bugetul lui Mare Han 740 de milioane de lei.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.