Caterincă Mioritică

Doar o birfa sa-ti mai spun!

Ziarul de Vrancea
22 ian 2011 1288 vizualizări
Negru, vedeta in CJ

Principalul combatant in vorbe la Consiliul Judetean, care se "pune in gura" cu insusi "el presidente" Marean, si-a cistigat, in timp, popularitate printre colegii de toate culorile politice si a devenit un fel de vedeta politica la CJ. Lipsa portocaliului Negru de la cea mai recenta sedinta de CJ a stirnit rumoare in sala, abia potolita de presedintele de sedinta, nea Mircea Diaconu, si adevarate pareri de rau ale celor prezenti. Spiritul sau energic, vesnic iscoditor si semnele de intrebare au lipsit. Din aceasta cauza si sedinta a fost una plictisitoare, care s-a terminat rapid, pentru ca nimeni nu a spus nici "pis". De altfel, si presedintele Vrancei, de la distanta, a lipsit si de la aceasta intrunire.


Foto" "Taranistul" de Nicu Frichinoase


Dilema lui Tanase


Manifestarile dedicate Unirii lui Cuza au fost gindite pina in cele mai mici amanunte. Nu de institutiile organizatoare, ci de unul dintre horisti. Nicu Frichinoase, presedinte la portocala de Focsangeles, are insa o nelamurire. Cum la hora s-au anuntat Base si Pontanacul, pedelistul se gindeste ca unitatea in cuget si simtiri ar putea fi data peste cap. "Stie Ponta sa danseze ca Base? Unul va trage in dreapta, altul in stinga si va trage si PNL-ul dupa el", s-a pronuntat omul mare de la ARR central. Acesta a evitat sa precizeze cine va conduce in dansul in doi, intre Putere si Opozitie. Noi credem ca daca va fi ger ca anul trecut, hora se va juca mai mult din Cofetaria Teatru, pe linga calorifere.

Foto Dobre cu puiul si Gongu mare, singurii reprezentati ai partidelor lor


Interesul pentru Primarie, mult sub zero pentru PNL si PDL


Cei care se bat cu pumnu-n piept ca nu mai pot de grija noastra, a umilitilor de cetateni de urbe de pe Milcov, ne-au dat iar cu flit. La dezbaterea publica privind bugetul, cei care reprezinta partidul la guvernare au avut alte treburi. Cel mai probabil au avut de baut vreo cafea pe la partid si apoi au stat in sedinte pe la Perfectura. De municipiu, din cei sapte pitici cu scufie portocalie, a aparut decit unul. Deci, interes minim. Bine totusi ca a ajuns si un singur consilier citrician, ca altfel ar fi spus audienta ca in Celeu n-au nici un reprezentant. Acelasi lucru merita a fi precizat si despre lamiiosi, reprezentati prin viciul Dobre cu puiul. Si mai spun ca lucreaza legi in interesul nostru.



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.