Caterincă Mioritică

Cine-i medaliaza rechinul lui Base?

Ziarul de Vrancea
15 ian 2011 814 vizualizări
Oare si in acest an Tralalin va sta in spate, tragind cu urechea la discutiile lui Mare Han cu Baselu?

Base si Pontanacul ar putea juca hora impreuna de Mica Unire, la 24 ianuarie, in aglomeratia din fata Teatrului din Focsani. Opozitie si Putere vin la Milcov cu grabire pentru o baie de multime, mai ales ca mai e putin pina la alegeri. Si daca in anii precedenti Base a horit de i-a inghetat scafirlia, in entuziasmul focsanenilor prezenti la manifestare, care s-au ingramadit sa-l ia pe marinar de mina, iar Nuti Udrea s-a pupat cu toate babele admiratoare, in acest an, nemultumitii au anuntat ca i-ar astepta pe guvernanti cu"¦ oua. E cam greu de crezut ca din salariile taiate, pensiile scazute si indemnizatiile reduse isi vor mai permite oamenii luxul de a renunta la alimentele cu greu cumparate. Insa, cu siguranta, huiduielile vor fi gratis si strigate tare. Iar in baia rece de nemultumiti, Pontanacul se gindeste ca ar putea stringe ceva capital, mai ales ca-l are la Vrancea pe baronul Mare Han. Calculul sau s-ar putea dovedi totusi cam gresit, fiind foarte probabil sa fie luat la pachet si injurat alaturi de restul politicienilor. Si, fie vorba intre noi, mare curaj le trebuie sa iasa la astfel de evenimente in mijlocul romanilor. Noi insa mai avem o curiozitate. Dat fiind ca-n anii trecuti Base a fost servit cu medalion de rechin in baronat, sintem curiosi cine-i va face meniul in acest an. Asta pentru ca invitatia la manifestari a fost facuta de sutzul cejeesc si nu de la cabinetul perfectului Nelulu Botirlau. Abia asteptam sa-l vedem pe Tralalin cum incearca iar sa intre in vorba din rindul din spate cu Base, in timp ce acesta va indura, cel mai probabil, ironiile baronului Mare Han.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.