Caterincă Mioritică

Doar o birfa sa-ti mai spun!

Ziarul de Vrancea
8 ian 2011 1202 vizualizări
Lucia de pe utilaj, data in judecata pentru restante la intretinere

Lucia de pe utilaj, doamna drumurilor nationale din Vrancea, care arata mai mult a ulite decit a sosele, este in urma rau de tot cu plata intretinerii la magazinul de rame de pe Independentei. Suparati ca risca sa ramina pe gerul Bobotezei bocna prin case, membrii asociatiei de proprietari din blocul cu pricina au dat-o oleaca in judecata pe proprietareasa de la parter. La instanta a fost propus ca martor si jumatatea sa, Romica Sandica. Acesta, desi a ajuns in fata justitiei oarbe si echidistante, a declarat sub juramint ca nu o cunoaste pe Lucia de pe utilaj. Asta cu toate ca, pe vremuri, Romica pedelica lucra cu ciocanelul in spate, la atelierul de rame. Si chiar asa, sa te dezici de doamna inimii tale?


PDL a impodobit bradul pentru PNL


Vecinatatea nu-i intotdeauna buna. Cel putin pentru portocaliii mioritzici care, de sarbatorile de iarna, si-au adus un bradut pe care sa-l impodobeasca in fata sediului. Sa vada pensionarii si bugetarii carora le-au impozitat pensiile si le-au taiat salariile ca democratii citricieni sint buni crestini. Atit de buni crestini au fost politicienii din subordinea lui Tralalin incit au vrut, involuntar, sa se impace de Craciun si de porc, cu galbejitii lui Ninel. Porumbelul pacii a fost sub forma de ghirlanda de luminite de culorile PNL-ului, galben si albastru. Timp de citeva zile bradul citricienilor a luminat pentru liberali, pina cind cineva si-a dat seama de gafa facuta si a "ucis" ghirlanda cu lumina albastra. Si nu credem ca a facut-o pentru ca factura la electricitate ar fi atirnat prea scump in buzunarele liderilor pedelei.



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.