Caterincă Mioritică

Patroni vrinceni, Revelion cu Base si Boc

Ziarul de Vrancea
8 ian 2011 4995 vizualizări
Spuma afaceristilor vrinceni a petrecut in hotelul Orizont din Predeal, proaspat renovat u alaturi de ei, printre petrecaretii de Revelion s-au numarat si premierul Boc si presedintele Basescu, cu sotiile u cei prezenti la distractie spun ca patronul LupinoCom nu s-a zgircit cu dedicatiile la cintareti, semn ca nu i-a atins criza financiara

Pusca si cureaua lata, ce distractie am tras mai tata! In timp ce unii vrinceni petreceau de 4 miliarde de lei, cu turturi la nas, cu Birla rama groasa si Tavi Limba - Catifelata prin Piata Garii, iar altii aveau platite vacante de Anul Nou prin Dubai, tavalindu-si bicepsii pe nisipul arabesc, unii afaceristi au avut "norocul" de a ciocni pahare de sampanie la numaratoarea inversa dintre ani tocmai cu primii cei mai injurati oameni din Romania. La Predeal, intr-un mediu "banos", la un restaurant de fitze, au mincat din acelasi lot de soric de porc presedintele Baselu, premierul Milica Bocculet si mai multi oameni de afaceri si primari din Vrancea. Sursele spun ca 2011 s-a vazut"¦ bine de la un "Orizont" de patru stele, un hotel cu restaurant nou deschise in vara lui 2010, unde cele mai multe familii de petrecareti au fost din Vrancea.

"Potrivit unor fotografii publicate de CityNews.ro, printre cei care s-au prins in hora cu cel mai mic prim ministru a la Cluj s-a numarat patronul de la Metale International, Valentin Resmerita. Acesta pare a fi petrecut de minune linga guvernanti, asta daca este sa ne luam dupa fericirea care rezulta din instantaneele publicate de respectiva publicatie. Patronul vrincean a fost surprins in timp ce cinta de mama focului, prins in hora exact linga Bocculet. Paparazzii spun ca pe la mese, pe linga primii oameni in stat, tot la Predeal ar fi petrecut Revelionul cu Base si Boc si primarul de la Cotesti, Ion Dorel Bolovan, dar si patronii de la Oscar sau de la Lupino Com. Acesta din urma, Luci Pintilie, chiar a fost surprins intr-o poza alaturi de primul om din stat, prins intr-un vals la sentiment cu prima doamna. De altfel, cei din anturaj ne-au dezvaluit ca patronul benzinariei nu s-a zgircit sa faca o dedicatie de 10 bulioane lei vechi pentru o melodie cintata de Adrian Enache. Daca este sa luam in calcul ca pentru un sejur de Anul Nou la hotelul Orizont participantii au platit cite o mie de euro de pereche, o dedicatie la playboy-ul imbatrinit al muzicii de pe faleza de la Galati este chiar un maruntis. Intre petrecareti s-a numarat si un comisar de la Garda Financiara, Isticioaia. Printre cei care-si programasera din timp sa petreaca cu Bocculet si Base la Predeal s-ar fi numarat si Dan Dimitriu, cel retinut in toamna de oamenii legii in dosarul traficului de masini cu ramificatii si in Vrancea. Desi vedem din poze ca oamenii s-au distrat, fara a avea grija colesterolului, a petardelor si a sarmalutelor depuse la burta, site-ul care a publicat instantaneele nu precizeaza pina la ce ora tirzie in dimineata au cintat si au jucat petrecaretii si nu completeaza daca s-a dansat sau nu "pinguinul".


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.