Caterincă Mioritică

Istoria liberalilor, o bascalie cu papion ¦ galben

Ziarul de Vrancea
18 dec 2010 806 vizualizări
Asorteul la lamii al peneleilor se va inrosi, in curind u insemnari rarisime din gindirea sapunista

Manechinul care sare pe toti barbatii politici sa-i pupe cind vin la Milcov cu grabire, Mare Han, a tabarit si pe omul floare. L-a mirosit ca-i catranit pe Chiorul cel mare si i-a bagat limba in ureche exact de ziua lui. Totul sub rinjetul lui Ninel Sapunel, cel care stie foarte bine ca la umbra sutzului mai pica niscaiva firimituri. "Bratienii s-ar rasuci in mormint", au strigat unii. Nu-i bai, ca noi, generatia tinara de liberali ne pozam asa cum facem cu maimuta, la mare, cu baronul. Ca doar asta vedem la ai batrini! Asta au facut teneleii la dineul de la Casa Armatei. Dupa ce indragosteala de Crinut a trecut, pustanii ametiti de politica s-au dus sfiosi la Mare Han si i-au cerut cu tremur in glas, de parca era printul William, sa stea la un instantaneu. Probabil le va folosi sa se dea mari pe facebook sau pastreaza poza pentru istoria pesedeului, pentru capitolul "Anexa cu papion galben". 130 de ani de liberalism s-au incheiat, a inceput anul remorcii cu numar de PNL la masina PSD-ului. Unii circotasi, din rindul celor care au refuzat participarea la alunecarea sapunului in portofel spun ca o invitatie la paranghelie i-ar fi fost trimisa si lui Calin file din poveste Tariceanu. Motociclistul a refuzat, precizind ca nu-i arde de intilniri amicale cu baronul pesedist. Asta nu l-a impiedicat insa pe Ninel sa se ciocneasca burta in burta cu presidentul si sa se infoaie in pene-le-i degeaba. Paparazzi-ii nostri au aflat si principiul politicii liberale sub mandatul lui Sapunel. Dupa cum se poate admira si din poza, in politica lui Nini totul se bazeaza pe mentalitatea de bascalie. Nu sintem siguri daca in bascalie este luat Oprishan sau electoratul de dreapta. Credem ca varianta doi.




În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.