Caterincă Mioritică

Care va fi Prada pentru Tralalin? Oare alegerile-s o facatura?

Ziarul de Vrancea
11 dec 2010 1368 vizualizări
Oranjatii se aleg ei intre ei, fara presa, sa nu se vada ca, de fapt, buletinele ar fi deja stampilate

Citricienii mioritzici se string azi la consfatuire, la Casa de inCultura, unde ar trebui sa-si aleaga caposii care sa ii traga la car, la alegeri. Dupa modelul aplicat pe la toate organizatiile din tara, si in patria lu"â„¢ baba Vrincioaia, pedeleii si-au pus cite un singur candidat pe functie. Asta ca sa nu aiba unii-altii palpitatii si sa poata petrece fara emotii pina la 6 dimineata in club, cu o zi inainte de aruncarea cu buletinul. Rautacismele politice din interior zic ca citricienii sefi au facut instructie cu delegatii, sa stie tot prostul ca Tralalin trebuie votat. Speriat ca ar putea iesi pe locul doi, desi e singurul candidat, Tralalin a anuntat ca presa n-are voie in sala la momentul votului, sa nu se produca vreo fisticeala, sau sa se vada la teveu ca de fapt, buletinele sint deja stampilate. Brambureala de la portocalii nu s-a oprit numai aici. Se pare ca tinarul president, pe atit de incintat ca a scapat de scorpia de Sory Placy, care-l carota la fiecare pas, s-a facut ca i-a pierdut numarul de telefon si nu a invitat-o la alegeri. Cum aceasta a iesit prim-vice linga Nuti cu frunza, nici ca-i mai pasa ce brinza face Tralalin la organizatia lui. Si ca sa vedeti ce interes deosebit de la centru pentru alegerile din Pedeleu, aflati ca la prezidiu ar trebui sa vina Valerian Vreme. Care cica e ministru la Comunicatii. Cine a auzit de Valerian Vreme si cu ce se ocupa el? Credem ca nici trei sferturi din delegati nu stiu ca distinsul face parte din guvern, Vreme actionind mai in umbra. Colac peste pupaza, pe forumurile de balacareala, celebrul debe, un fel de fost purtator de cuvint al citricienilor in vremurile glorioase, a ajuns sa se contreze cu sandu sau romica sau ambele si amindoua. Cum unul a ajuns in dizgratie si da pe goarna mojiciile din partid, conducerea a delegat un nou forumist omniprezent, omnipotent si omniscient. Care sa propovaduiasca cuvintul domnului"¦ presedinte.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.