Caterincă Mioritică

Doar o birfa sa-ti mai spun!

Ziarul de Vrancea
11 dec 2010 1029 vizualizări
Cele mai proaspete birfe din provincia "vranceza"

Baronii PSD, pe pat la terapie?


"Mihaela, dragostea mea" i-a bagat din nou la terapie de grup pe pesedisti. Dupa ce in urma cu un an Prostanacul se culca presedinte si se scula pacalici, acum, partidul rosu se cam imbata cu apa rece. Strinsi la consfatuire la un han spre Sinaia de Pontanac, baronii au intrat la terapie de grup, delectindu-se cu niste sondaje facute de oamenii lor. Care, ca sa justifice banii, in mod normal, i-au dat pe social democrati capo di tutti capi. Cica lui Marean i-ar fi fluturat prin fata ochilor niste cifre care zic cam asa: PSD "" 42%, PNL "" 23%, PDL "" 15% si PRM "" 8%. Si cind le-a zarit Mare Han, ochii i-au beculit, muschii s-au umflat, insa specialistii zic ca PSD ar face mai bine sa bage la cap ca nu tot ce zboara se maninca. Cu atit mai putin sondajele masluite.


Cine n-are tesedei batrini, sa-i asculte pe Morti si Birla


Pina la ce virsta poate fi considerat un tesedist tinara speranta a politicii post Mare Han? Pina cind se dileste si sclerozeaza! De acest lucru au dat dovada ieri, la protestul anti-iarba cei doi viciosi de la Cejex si Primareala, Birla Rama Groasa si Bobo Morti, care si-au si potrivit discursul anti ierburi ca nuca in perete. Strafulgerati de grija pentru tineretul afumat care isi cheltuieste banii de eugenia pe cinepa cu muscata si ajunge lat la UPU, cuplul Birla-Morti a concluzionat: magazinele de vise nu se inchid din cauza unora ca Placy junior, beizadeaua care s-a urcat cu masina pe-un bagator in seama care voia sa-o salveze pe domnita copchilului care era smardoita in strada. "Probabil ca intereseul celor de la PDL este mult prea mare ca sa interzica aceste substante si baiatul doamnei Placinta ar ramine fara obiectul muncii", a spus din fundul gindirii Birla, despre care abia acum intelegem de ce-si pune rame groase. Sa vada precum calul, numai inainte. "Probabil ca sursa de finantare a campaniilor electorale sta chiar aici in spatele nostru", a spus si Morti, iar afirmatia sa are oarece adevar daca ne gindim ca si-un prafuit de-ai lor, care o arde cu bemveul, a facut bani frumosi din praful care nu-i faina.


Salariatii CAS isi fac cumparaturile in timpul serviciului


Plictisiti ca batrinii nu mai indraznesc sa iasa acum, pe ger, din case dupa adeverinte la Misu Copac, angajatii Casei de Asigurari de Sanatate n-au cu ce-si omori timpul. Si pentru ca din cataloagele oriflam si-au comandat ce mai era de comandat, de la outletul de la Spital au probat toate toalele scumpe, madamele de la CAS s-au gindit ca n-ar fi rau sa-si faca in timpul serviciului si cumparaturile pentru week-end. Asa se face ca ieri pe la prinz, masina de serviciu de la Asigurari era parcata in fata unui hipermarket din oras. Nu pentru vreun control, ci pentru ca o cucoana sa-si ia tampoane, demachiant si oua de omleta.



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.