Caterincă Mioritică

Perversiunea ca pe O Belisc

Ziarul de Vrancea
4 dec 2010 1072 vizualizări
Personajele Unirii de la 1859 au fost restaurate si reconditionate cu surubele din guma de mestecat u multumim muncitorilor ca n-au fost in stare sa reabiliteze centrul istoric, dar au avut inspiratie pentru fantezii istorico-sexuale

Sub ochii neputinciosi ai Decebalului Scorilos din biroul Primariei, muncitorii drogati cu bere "Buci Egi" s-au apucat sa masturbeze figurile legendare ale Unirii de pe falusul infipt de comunisti in pintecul voluptos al fostului hotar. Rezultatul il vedeti in fotografiile alaturate. Stropit cu alcool si umplut prin partile rusinoase ale personajelor de gumite mestecate si lipite - acesta este simbolul Unirii de pe Milcov! Cum premierul Italiei, Don Juan Berlusconi, s-a gindit ca statuile antice sint porcheria mizeria fara brate si"¦ surubele, asa s-au gindit si muncitorii matrafoxati din Piata Unirii sa-i uneasca o jucarie domnitorului Alexandru Ioan Cuza. Daca despre acesta istoria retine fapte de potenta, ne intrebam ce rost a avut sa-i accesorizeze o guma mai jos de briu si lui Mos Ion Roata? Atit respect au romanii pentru istoria lor! Iar descrierea plastica o poate vedea oricine. Mergeti in Piata Unirii si o sa vedeti cum muncitorii platiti din fonduri europene isi exprima manifestarile primare, lipind guma de mestecat pe sexul figurilor sculptate pe O Belisc (nume predestinat parca perversilor)! Si inspiratia creatoare, nu muncitoare, le vine dupa un paharel de incalzire. Si tot treptele simbolului Unirii stau marturie. Dupa ce ciinii au ros osemintele calugarilor, Moule Tesco arhitectul a proiectat o hala cu etaj pentru a vinde linguri si scovergi din Tara Vrancei, iar pavelele "lu"â„¢ tanti Mavi" vor acoperi toata istoria Focsanilor, mai raminea sa vedem si morcovul folosit pe post de jucarie sexuala de muncitorii platiti din fonduri europene. Sa vina Hinoxa, consultantul care a inchis ochii la proiectul care a desfigurat Piata Unirii, sa vada cum pe bani europeni unii fac pervesiuni sexuale pe simbolul Unirii, iar altii perversiuni betonate! Rusine sa va fie!


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.