Caterincă Mioritică

Doar o birfa sa-ti mai spun!

Ziarul de Vrancea
4 dec 2010 1292 vizualizări
Cele mai proaspete birfe din provincia "vranceza"

Perfectura Vrancea, cel mai tare os de rost pentru pede-lei


Frichineala mare prin pedeleul mioritzic. Apropiatele alegeri pentru Tralalin unic presedinte ii baga in priza pe cautatorii de posturi. Unii circotasi zic ca Nicu Frichinoase, proaspat reales la congresul pentru PDL Focsangeles, ar fi pregatit sa lase arereul bucalesc pentru primul birou perfect. Numai ca, in prezent, pe acolo isi sterge de praf cizmele de la inundatii Nelu Breloc zis si Stan Papusa. Care si el e intrat la 220 de atitea roiuri de viespi flaminde. Pentru linistea lui, la alegerile de pe 11 ale lui decembrie, se anunta c-ar ajunge pe meleagurile mioritzice tocmai ciinele alpha, buldogul Vasi. Cum insa despre acesta se zice ca s-ar pregati sa sara sa traga la sania peneleului omului floare, combinatiile de "n" luate cite "k" nu dau deloc bine pentru Nelutu. Ce-o iesi, vom mai vedea.


Nini poarta frunza. Revelion de criza, romanesc, decit la Soveja


Din opozitie, dar totusi la putere, Ninel penelel nu-si permite in acest an sa mai stea cu burta la soare. Din sediul cu termopane galbene a rasuflat cum ca monopolistul proiectator de drumuri prin Vrancea si-ar fi rezervat bilete pentru meniu traditional, tombola cu surprize si artificii de la Revelion la Soveja. Foarte bine am zice, un politician care sprijina turismul romanesc. L-o fi convins frunza lui Nuti Udrea. Insa, toata paranghelia se va desfasura la vila CEC din celebra statiune ozonata dar moarta, asa ca este extrem de probabil ca din soricul sovejan sa roada la final de an si alti apropiati ai Casei de Economii si Consemnatiuni. Nu-i spunem, ca se stiu ei. Unul dintre ei ar putea fi tocmai Nelu perfectul.


Neintrebatul si neinsemnatul de la Celeu


Instigatorul si ofticatul de la Celeu de Focsani nu s-a potolit. Vesnic pus pe glumite rautacioase, de parca asta ii este menirea, sa ii faca pe pesedoi sa scoata fum pe nari, lui Mugu Malu i s-a casunat, din nou, pe acelasi deloc surprinzator si mereu ofticat, Raducu Nitzu. La recenta intilnire de votat, o greseala de exprimare a presului Liviu Olo, cu accent pe e, vis-à-vis de a vorbi neintrebat/neinsemnat, l-a determinat pe Malu smardoiul lui Derbederian sa-l persifleze pe colegul sau de la putere, Nitzu. Pentru ca l-a tot vazut ca voteaza si nu cugeteaza, Malu s-a gindit ca Nitzu de pesedeu e "neinsemnat". Atit i-a trebuit ca, din tabara ofticata, acesta a sarit si-a apasat butonul rosu: "domnu"â„¢"¦" si n-a mai continuat cu voce tare, dar gindurile i se pot citi cu usurinta. Acum stim si noi ce dorinta va avea pentru noul an Raducu Nitzu: sa i se defecteze microfonul lui Mugu Malu.




În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.