Caterincă Mioritică

Vasi buldogul Blaga s-a autoinvitat sa amusineze cusca lui Tralalin

Ziarul de Vrancea
27 nov 2010 846 vizualizări
Desi caposul citrician nu si-a strins oameni sa-l aleaga presedinte, buldogul Vasi vine sa vada daca e rost de ros un os carnos politic la Vrancea

Pentru ca pe harta colorata a unor jurnalisti de la Bucale judetul lu"â„¢ baba Vrincioaia nu era nici in poala lui Nuti Kill Bill Udrea, nici breloc in zgarda buldogului Vasi Blaga, acesta din urma s-a gindit ca n-ar fi rau sa amusineze putin cusca portocalie a lui Tralalin. Asa se face ca fostul ministru de Interne, care l-a scapat de coltii liberalilor pe baronul Portofel, va veni prin decembrie pe la Vrancea, sa vada cum sta treaba si daca pe aici e vreun os de ros. Vremea colindelor: "ne dati ori nu ne dati"¦ votul la sefia PDL?". Si daca poate, buldogul Vasi ar vrea sa coloreze in albastru organizatia de firimituri a citricienilor vrincenesti. Asta daca nu cumva, intre timp, cele doua amazoance oranj de la Bucuresti, Nuti Kill Bill si Placy, se gindesc ca n-ar fi rau sa-i mai sperie oleaca pe baieteii de provincie si sa-i faca sa plinga cind il aleg pe Tralalin. Cum insa al treilea partid in Vrancea se strofoaca sa-si faca organizatii peste tot pe meleagurile babei Vrincioaia, se prea poate ca in decembrie Tralalin sa nu aiba cu cine umple o sala de delegati, pe care sa-i momeasca sa-l aplaude frenetic. Si tare ne gindim noi in mintea noastra ca in luna porcului, nimanui nu-i va arde sa lase jumara in borcan si soriciul de la oparit si sa vina sa asculte niste sloganuri politiciste cam slabute. Pina una alta, lupta pentru ciolan in partidul citricienilor se anunta una singeroasa, daca este sa ne luam si dupa poreclele pe care membrii oranjadei si le ofera cu gratie. Nuti de la Turism a fost gratulata cu nume de smardoaica dereglata la cap, tocmai pentru a-l face sa schelalaie de durere pe catelul gras, lenes si plin de pliuri, Vasi buldogul Blaga. Va fi interesant unde se va pozitiona caposul pedelistilor de provincie mioritzica in lupta dintre cei doi si daca isi va permite sa indure o muscatura turbata de la Vasi sau sa isi adune matele (politice) de pe jos, dupa ce Nuti Kill Bill il va face tocanita pe Tralalin.



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.