Caterincă Mioritică

Doar o birfa sa-ti mai spun!

Ziarul de Vrancea
27 nov 2010 1284 vizualizări
Cele mai proaspete birfe din provincia "vranceza"

Locatara noua la km 27


Birfele de bulevard de la institutia unde mondenul este mai tare decit politicul, prin decolteu, unghii, craci, zic ca primul vrincean al judetului si-ar fi luat colega de camera, care sa-i mai adune si sosetele imprastiate prin baie. Domnita Lucre si-a ales un al doilea job de secretara, la gardul inalt de la Bolotesti, dupa ce termina programul de opt ore la Cejex. Fostul ei sotior, care se preocupa sa-i fie primului vrincean sofeur, a ramas in apartamentul de serviciu din blocurile Mivan Kier, pe care i l-a dat tocmai baronul. Edit locuieste ca burlacul si, din cind in cind, mai trece sa-i ude floarea noua sa gagi, Mifaela. Cucoana este agent de vinzari la produsele stil si cei doi obisnuiau sa se plimbe ca doi gugustiuci pe la carfur. Domnita Mifaela cica ar avea un baiat de vreo 25 de ani, care se plimba prin tara destul de mult.


Mitingistii liberali, mai gornete decit goarna


Saptamina aceasta, liberalii de pe Independentei, ramasi fara maruntis pentru dozatorul de cafea, s-au gindit ca n-ar fi rau sa-i enerveze pe vecinii de perete si sa strige la ei: "hotii", in speranta ca secretarele lui Tralalin ar fi aruncat cu 50 de bani dupa ei. Si a tocmit echipa lui Nini un gornetist care sa citeasca nemultumirile Opozitiei la adresa manechinuitei nume de ciorapi de la Camera Derutatilor. Omul insa, nemaiauzind in viata lui de PNL, a dat-o in gropi: "cetateni din tara Vrancei, alaturati-va Partidului Liberal Roman"; "cetateni din tara Vrancei, alaturati-va Partidului Liberal National Roman"! Abia a treia oara, atras de atentie, omul a citit de pe frontispiciu si i-a iesit denumirea corecta. Lozincile de caterinca nu s-au oprit insa. Citam din profunzimea neo-liberala: "stimati cetateni, in Romania, ca sa supravietuiesti este necesar sa nu te imbolnavesti", "nu vrem sa fim reprezentati in intreaga Europa, in intreaga lume, pe intreaga planeta, de niste hoti" sau "actuala guvernare a golit spitalele de medicamente, de medici si de asistente medicale", "acest guvern, mai intii sau mai tirziu pica", "alaturati-va alaturi de Partidul National Liberal pentru a lupta impotriva actualei guvernari, acum ori niciodata"! Chintesenta abia acum a urmat: "jos guvernul Boc, vrem guvern boboc". Sa se stie! Si a urmat ploaia de maruntis de la locatarii de la etaj, deranjati de atita comicareala politica. Aplauze.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.