Caterincă Mioritică

Doar o birfa sa-ti mai spun!

Ziarul de Vrancea
13 nov 2010 540 vizualizări
Cine a auzit de Corneliu Coposu?

In tara in care toate-s cu fundu-n sus, unde raul e bine, comunismu-i poezie si a fi hot e desteptaciune, am trait s-o googalim si pe asta. Intr-o incercare macabra de a vedea pe cine mai intereseaza de Seniorul politicii romanesti (si daca habar n-aveti cine-i, atunci dati-ii fratilor drumul la biblioteca) am deschis un motor de cautare pe internet. Acolo unde Baselu zicea ca tot elevul gaseste informatiile de care are nevoie. Si am tastat dupa postarile legate de Corneliu"¦ Coposu. Inainte insa de a pune "C" de la Coposu, numai bine ca motorul ne-a oferit variante, in functie de cei mai cautati oameni cu prenumele respectiv si fata mi-a picat imediat si iremediabil. Primul Corneliu la googaleala era nimeni altul decit Vaccin Tudor. Intr-o Romania bolnava, ce sa ne miram"¦ Corneliu Coposu e mai putin interesant decit maladia emisiunilor de la tewc - CVT sau VCT. De asta am preferat sa inchid si sa caut prin cartile din biblioteca.


Didi a facut discriminare de ziua lui


Consilierii bastinasi de pe Cacaina au avut mare party in aceasta saptamina, de ziua sfintilor Misu si Grabrel. Printre sarbatoritii numelui s-a aflat si primarul cu parul de clestar, Didi Baci, botezat in cristelnita si Gabriel. Pentru ca era rost de sampanie si o maslina inca din prima zi a saptaminii, luni la Primarie a batut vintul. Toata lumea s-a imbarcat, cu cadouri pentru edil, logic, pentru o chermeza la Dumbravita. Circotasii zic ca Didi mustiuc a facut discriminare si, inainte sa-si invite locotenentii, mai ales pe cel care nu-i de aceeasi culoare ca el, Vasi cu gaina Dobre, primarul i-a sunat pe consilierii citricieni. Cica Vasi nu prea le are cu petrecerea si e cam ursuz. Iar botosenia i s-ar fi pus de la niste proiecte de hotarire cam ude si care miros a canal"¦ Pentru ca banii din ce curge la robinet ar fi tare buni la Focsani, unde si-ar dori sa candideze Vasi, si nu la judet, la baronul cu chiparosi in curte.




În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.