Caterincă Mioritică

Dai banu", iei cota. Sau cit te fura padurarii sa arzi lemnu-n soba

Ziarul de Vrancea
13 nov 2010 663 vizualizări
Iarna stringe banuti de caldurica pentru sefii paduricilor de prin Vrancea. Casele de pariuri Con si brad dau la panou cifrele pe care toporatorii le practica pentru punerea la pamint a arborilor de aruncat de foc

Deci, fie ca stai la Focsani si te jecmaneste ENET-ul si caldura in apartament tot nu ai, fie ca ai vila si faci focul in soba si itereseveul iti pune scoruri numai in euro, tot dirdii de frig. Asta pentru ca marcarea unui arbore costa, spagulind vorbind, doua-trei sute de euro. Cu cit pretentiile proprietarului de padurice pentru confortul caloric creste, cu atit cresc si pretentiile padurarilor. Daca cumva vrei sa marchezi 10 arbori, sa-ti fie cald toata iarna si sa ai cu ce sa pirlesti porcul de Sarbatori, portofelul se goleste de circa o mie de euro. Scumpete, in ciuda crizei financiare.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.