Caterincă Mioritică

Ceasul de perfect al lui Nelu Stan Papusa ticaie din nou a sub?

Ziarul de Vrancea
6 nov 2010 958 vizualizări
Citricienii cica iar is porniti sa-l decada din perfectiune pe Nelutu Botirlau

Sori Placy, senatoarea plecata la Bucale din motiv de nervi cu Tralalin, si Ninel Sapunahru, liberalul care nu s-a dat plecat desi ii aburea pe unii c-ar vrea, s-au tratat luna trecuta c-o inaugurare de Spital undeva pe la munte, la aer curat, tuica tare si cas de oaie de ala de scirtiie in dinti. Si, asa cum au prostul obicei cucoanele sa intirzie, madame Placy s-a lasat ceva minute asteptata, lasindu-l pe Ninel sa ii intrebe de medicamente naturiste pe doftoroii de la Dumitresti. Dupa citeva cascate si miscare de picioare amortite, a aparut si Placy, urmata de Nelu Stan Papusa Oprea. Cum Ninel abia a asteptat-o pe colega de chiul din Parlament, i-a aratat ca a primit ceas de firma de ziua lui care, curios, inca tine timpul bine si ca lady citrician-crestin-democrata a intirziat. Madame s-a scuzat: "sa avem pardon, nu din vina mea. S-a fardat putin domnul prefect", a explicat Sori ca masina de la Prefectura s-a cam impiedicat in niste gropite mici-mici pe drumul din E 85 spre Dumitresti. Drum pe care, de altfel, guvernantii s-au tot umflat in pene (le) ca-l vor reface sa nu ti se mai aplece dupa ce circuli pe el. Dar, sa revenim la motivul intirzierii lui Placy. Cica Nelu Breloc ar fi fost bagat putin in sedinta pentru ca unii si altii nu-s chiar asa multumiti de activitatea sa, enorma, dar inexistenta. Cica lui Nelutu Botirlau i se pregateste a treia subprefectureala, dupa Dragos si Raluca, Stan Papusa urmind sa-si revada birouasul vechi si altul sa fie perfectul de Vrancea. Cum Nelu s-a dovedit perfect pentru alegerile pesedoilor, cind Ralucuta, desi zburata in poale la Marean, inca mai hacuia mailul Prefecturii, pentru ca Oprea nu stia sa tina mouse-ul, se pare ca citricienii vor sa incerce si cu altul. Asa, de comparatie. Uite de asta, mai Ninel, a intirziat putin Placy.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.