Caterincă Mioritică

Doar o birfa sa-ti mai spun!

Ziarul de Vrancea
6 nov 2010 1213 vizualizări
Cele mai proaspete birfe din provincia "vranceza"

Opozitia ii incalzeste pe liberali


Revenind la izolarea galbena cu termopane de la liberalii lui Ninel, niste rautaciosi ne-au spus ca de fapt, ramele de plastic sint programate a fi montate de mai demult. Din vremea cind Ninel se intelegea prin campanii cu Cata Busca. Si cum prietenia veche a renascut, liberalii au trecut peste animozitati si Busca a scos de la naftalina termopanele vechi. Credem ca l-a durut sufletul de Kanty gradinarul si de Zizi Lambrino, sa nu dirdiie in numele Bratienilor in sediul de pe Independentei. Blocul unde dreapta face politica la rece nu are administrator, cel vechi fugind cu finantele fraierilor prin Italia. In urma, enetii au taiat caldura si i-au lasat pe Ninel si pe Alinus cu turturi la streasina. Pe linga termopane, opozitia le-a facut rost liberalilor si de-o centrala individuala, semn ca economiile nu-i chiar mici.



Sichin isi face pensiune in gardul lui Marean


Feciorul primarului brontozaur de la Bolotestii unde se odihneste presidentul Vrancei isi trage pensiune agroturistica. Familia Sichin isi pune caramida pe caramida pentru o umila casuta de week-end tocmai pe valea prahovei de Vrancea, exact in gardul penitenciarului. Ne si inchipuim programul de 3 margarete de distractie pentru vizitatori: gratar la umbra zidului inalt, plimbare la marginea zonei de interdictie si sesiune de counter strike cu paznicii lui Marean, care nu accepta nici picior de popindau pe linga mosia cu chiparosi. Asta pentru ca, pensiunea lui Sichin se inalta semet de social democratic exact linga rezervatia naturala de materiale anele, adunate de mamitza pensionara, de teama ca ajung pe cale de disparitie.


Miti Bila-pila e ofticat si ii impinge pe altii sa urle la partid


Revenirea in prim plan a doamnei de fier il scoate din minti pe Mitica Bila-pila. Cum Mirela Bionda s-a infiintat in functia de directrice la Protectia Consumatorilor, lui Bila-pila nu i-a ramas decit sa faca scandal. Si cum ii este tirsa sa tipe in fata la pedeleul lui Tralalin, fostul director cu radacini adinci l-a bagat la inaintare pe finul lui de cununie, Ginut de la Propact. Reprezentantii taranilor s-au plimbat zilele astea cu cite un girbovit sa ceara demisiile tuturor pentru ca, nu-i asa, ce sa ceara altceva? Se pare ca lui Bila-pila nu-i place sa stea sub o femeie, care femeie mai e si coltoasa. Ii previzionam un viitor in alergare fostului director cu pila pe peste tot, pila ce s-a tocit in ultima vreme.





În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.