Caterincă Mioritică

Durerile PSD-ului de motiune

Ziarul de Vrancea
30 oct 2010 688 vizualizări
Pica si motiunea pontanacului si a omului floare.

In urma a ramas gargara facuta de televiziunile mogulilor, parul alb care i-a iesit lui Milica Bocculet, raguseala lui Tralalin care s-a umflat ca un cocos in fata studentului rosu si durerile Pesedeului. Dupa cum se poate si vedea in poza ajunsa la noi via sutu de la Palat, nu asta din Gara, pe parlamentarii pesedisti de Vrancea, Eminem "" sindicalistul-ministru-combinator, si pe Cristi, fantele de Dorobanti, Dumi ii apucase de motiune niste jene. Eminem avea o mare durere de cap, strofocindu-se sa-l sape pe pontanac, si-ii cerea un piramidon lui Bombo. Iar Cristi Dumi se tinea de proteza, iritat de miscarea proasta a partidului care s-a angajat intr-un esec, cunoscind rezultatul de la inceput. Durerile de dinti au devenit din ce in ce mai acute dupa scrisnitul bolnav pe care Dumi nu-l mai putea controla la numaratoarea voturilor pentru motiune. "N-au tradat destui. Pontanacul nu-i in stare sa-i mobilizeze pe astia sa ne sustina! Ce asteptari sa mai avem la prezidentiale cind, parca vad, Victoras asta va fi un alt fel de Mihaela, dragostea mea", pare sa-si fi spus in mintea sa Dumi, deputat de Odobelesti. Obisnuiti sa si-o ia la motiuni, pesedestii co-pilotului rasturnat in sant si liberalii omului floare zgribulita de frigul de afara au devenit chiar masochisti, politiciosii anuntindu-se din nou la televiziuni ca mai fac una. Acum is revoltati de Legea Educatiei.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.