Caterincă Mioritică

Didi nu lasa nici mort Primaria Focsani

Ziarul de Vrancea
30 oct 2010 1052 vizualizări
De festival, Didishor a fugit in Elvetia sa nu-l vada pe Morti cind boceste la anuntul presidentului privind catindatul din 2012 u Mare Han prefera sa si-o ia cu batrinii, primaria, evident

O vorba veche de prin batrini zice ca la bautura zici adevaruri si nu te poti abtine sa nu dezvalui niste secrete. Cum bautura a curs in valuri, adevarate tsunami, de Festivalul pisaciosilor, niste oameni ascultatori pe la ce se vorbea la alte mese ne-au transmis urmatoarea chestiune. Cica presidentul tuturor podgorenilor, care nu mai poate de dragul culturii vitei-de-vie, dupa niste degustari de sampanie de Panciu, must, vin alb, roze si niscaiva sorbituri de vin de cel ros, de culoarea partidului, si-ar fi dezlegat limba sa-l anunte pe candidatul la Primaria Focsani, in 2012. Si aici, unora le-au sticlit ochii, pentru ca surpriza-surprinzatoare a fost cea mai surprinzatoare pentru omul care se viseaza edil sef, dupa care sa lesine toate babele. Bobo Morti, viciul Pesede, n-are fata de Primarie, domnule! Asa s-ar fi pronuntat presidentul, constient ca speranta noii generatii a partidului va muri de tinara si ca trebuie sa mai incerce o data cu Didi mustiuc, primarul cu parul de clestar, strabunicul administratiei. Ce conteaza ca edilul a spus in repetate rinduri ca-i obosit"¦ S-a odihnit bine pe timp de opozitie cind n-a avut, n-a vrut si nici nu a fost impins sa faca una alta prin oras. Calculele politice dau bine pentru Didi, care pina in 2012 poate va taia panglica la uritenia de betoane din Piata Unirii, va mai cirpaci de cinci ori aceleasi strazi si se va mai smiorcai de citeva ori prin Consiliul Local Focsani, cind consilierii vor prinde colti la mismasurile din administratia de Cacaina. Pe deasupra, Mare Han ii face lui Didi si-un mausoleu la Sud. Presidentul a stat si-a calculat, ca la reclama la sampon, citi simpatizanti prefera parul alb sclipitor al Didishorului, masca perfecta pentru neputinta batrinicioasa, si citi il baga in seama pe cel mai lipsit de carisma om al partidoiului, chit ca se antreneaza acum in trebile orasului. Ce-a spus Didi mustiuc cind l-am intrebat "adevar e oare?". S-a mustacit, ca zgindarit intre coarne si n-a mai miriit nimic de oboseala. I-a dat oare presidentul niste vitamine, niste energizante, o maseuza? Si asa, prin 2012, in fruntea primariilor din provincia europeana vom avea un adevarat azil de primari. Caci, nu-i asa, cine n-are batrini, sa-si vopseasca parul alb!


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.