Caterincă Mioritică

Doar o birfa sa-ti mai spun!

Ziarul de Vrancea
30 oct 2010 1089 vizualizări
Cele mai proaspete stiri din provincia "vranceza"

Nini si-a tras termopane galbene


Liber sint, nesupus, sint un om cu galbenu"â„¢ pus"¦ in geam! Liberalii lui Ninel si-au facut rate la termopane si, beneficiind de o super oferta, au avut de ales culoarea la plastice. Mergind pe principiul: galben sa fie tot pe ce pui mina, Ninel si-a tras termopane in culoarea partidului. Dupa ce la sediu se bea numai suc galben, servetelele sint de aceeasi culoare, ca de altfel si dosarele cu diferite acte, politicienii isi pun nuanta partidului si in geam.


WTF, masina porno de la Cejex


Baronul de Vrancea le transmite tuturor celor care au ceva impotriva faptului ca el isi plimba fundul in mai multe masini, nici una nefiind pe declaratia sa de avere ca: daca pot, de ce sa n-o fack? What The Fuck! Sau 91 de WTF ii sfideaza pe toti participantii la trafic, care stau linistiti la semafor si nu se angajeaza in depasiri periculoase. Daca stam sa analizam numerele masinilor sefului din dealul Cejexului, MMO (Mama lui Mare han Oprrtan), TAF (Tot Am Fourat) si acest WTF (What The Fuck), parca intelegem frustrarile din mesajele subliminale.


Primaria si-a luat presuri SH de la Cejex


Presul baronului plin de noroaiele judetului, pe unde umbla in fiecare zi, fiindca e preocupat de binele vrincenilor, a ajuns donatie la picioarele lui Didi Mustiuc. Dupa ce covorasele s-au giorsait, s-au tocit si si-au schimbat culoarea si forma si nu-i mai masau cum trebuie talpisoarele delicate ale Ralucutai, au fost aruncate la tomberon, unde le-a gasit Primaria lui Didi. Si pentru ca orice poate fi refolosit, nu aruncam nimic, Didi le-a montat pe treptele lui, sa nu mai alunece cind ploua sau cind ninge. Nu-i nici o problema ca treptele nu-s la aceeasi dimensiune cu cea a scarilor din Cejex si se vede ca la usa"¦ cortului. In vreme de criza, orice jarpalitura e buna. Didi, chiar asa ai ajuns, sa iei toate gunoaiele de la Mare Han?


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.