Caterincă Mioritică

Pitzi telefonul suna dupa cum arata: bling-bling

Ziarul de Vrancea
23 oct 2010 2107 vizualizări
Dupa accesoriul pitzipongesc pentru poseta, dupa vopseaua roz bon-bon pentru bison si dupa matura animal print, la raftul de chestii pentru pitzi a aparut si fata de telefon potrivita.

Plina de pietricele sclipicioase, imitatie de diamante si pietre ceaicovschi, carcasa este must have-ul sezonului. O cumpara nu doar carbonizatele platinate cu ruj roz, dar si pitzipoancele deghizate, care vor sa simta placeri nebanuite cind ating cu unghiile false imitatiile de diamante. Cum si in Vrancea sint multe domnite care ar ucide pentru un astfel de telefon, printre care si doua pitzi primarite, le dam pontul de unde ar putea sa se accesorizeze: de la mall din Constanta. Pitzelor din toata tara, grabiti-va. Editia telefonului bling-bling este limitata, destinata unui cerc exclusivist.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.