Caterincă Mioritică

Pupangiosii Baronului au scris o carte pentru Ninel Sapunel

Ziarul de Vrancea
16 oct 2010 831 vizualizări
Prefata lucrarii o scrie Crin, singurul ministru cu plete in vint care a fost confundat cu Mirelle Mathieux

Angajatii Muzeului Vrancei isi saboteaza de zor Marele Stapin al Inelelor din Bolotesti. Cu dulcea complicitate a sefului vechiturilor din strada Garii "" directorul cu Omagiu, dar fara Opera "" bugetarii platitii de Cejexul Vrancea au trudit ca niste negri pe plantatiile din Arhive sa scoata liberalilor mioritzici la lumina o istorie. Din partea liberalilor, sef de negocieri cu tataia Doumy Tresko a fost delegat, in 2006, fostul sef al Uniunii Tineretului Comunist de pe platforma muncitoreasca a Focsaniului, Zyzi Lamb Ryno sau cum il mai numesc amicii, mielul cu poseta. Ideea s-a nascut mai demult si altii ar fi trebuit sa fie autorii, dar s-a ivit din nourii furtunilor anul fatidic 2006, cind pentru citeva zile sefia Cejexului Vrancea s-a disputat intre Zyzi si Mary Han. De frica sa nu fie inlocuit da liberali, sefului vechiturilor din strada Garii s-a aruncat cu propunerea la gitul fin si fara pliuri a intelectualui de la utece, care n-a asteptat sa fie intrebat de doua ori daca vrea sa fie autor de carte. Si de vreo patru anisori, negrii din muzeul vechiturilor string materiale pentru cartea care-l va avea ca autor pe Zyzi Lamb Ryno si pe cine o mai vrea Dumnezeu. Ca totul sa se incheie cu lautari, Prefata lucrarii o scrie Marele Crin, singurul ministru din Guvernul Romaniei care a fost confundat cu Mirelle Mathieux. Pentru cei care citesc dimineata presa pentru Stapinul Inelelor, luati pixul si notati pentru ca birfa noastra se traduce astfel: seful vechiturilor cinta de mai multi ani la 2 (doua) fluiere; in loc sa scrie o istorie a miscarii muncitoresti din judetul Putna sau a social-democratiei vrincene interbelice "" asa cum s-ar fi cazut din respect pentru Baron "" le-a tras liberalilor o istorie beton, scrisa de negri din muzeul vechiturilor, platiti de CJ Vrancea, dar semnata de fratele Zyzi Lamb Ryno, adica mielul cu poseta. Dar sa nu credeti ca daca s-au apucat de istorie in anii de glorie taricenista, cartea este si gata. Se tot spera sa iasa de sub tipar. Cum insa aviz tre sa dea si Mary Han, liberalii il asteapta pe Baron sa termine cu lectura jurnalelor de pupangeli din presa unde face sumarul. Cum astea-s multe si istoria galbena cam groasa si scrisa puchitit si fara poze, Mary Han adoarme la prefata omului floare. Si, in nici un caz urmasii Savenilor nu vor sa scoata o carte de adormit pruncii.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.