Caterincă Mioritică

Cum a iesit Horhe din lumina ros a reflectoarelor

Ziarul de Vrancea
16 oct 2010 928 vizualizări
Cufarul cu vechituri il scoate azi de la naftalina, cu putin iz grecesc de mare cu sare si tzatziki, pe un fost prefect scriitoras, rosu pina la un moment dat, dar sI dincolo de el.

Horhe, desi acceptat in familia baronului, a ajuns in dizgratie, pentru ca a comentat mai mult decit i-a dat seful loc sa scrie la gazeta partidului. Trimis in exil, pe tarmuri de mare si soare si criza in patria democratiei, Horhe pare a-si fi gasit linistea. Cel putin politic. Pentru ca diplomatic, nu se stie cit de tare se va zgudui barca lui Popeye. Oricum, revenit pe meleagurile natale intr-o scurta vacanta, Horhe n-a putut sa se abtina sa nu comenteze plecarea lu"â„¢ sefa-sa mare, Mary glob pisat Pirca. Cica madama habar n-ar fi avut de probleme economice intre Elada si Romanica, iar pilosii din subordinea sa ar fi frecat menta grupa mare. Semn ca, indiferent ca pleci din pesedeu, tot te mai leaga un firicel de corazon acolo si nu poti sa nu te abtii sa te iei de Pirca citriciana.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.