Caterincă Mioritică

Doar o birfa sa-ti mai spun!

Ziarul de Vrancea
16 oct 2010 1081 vizualizări
Cele mai proaspete birfe din provincia "vranceza"

Eminemul pesedeilor vrea s-o mai frece o data in Vrancea


Cel mai activ in presa senator inactiv in colegiul care l-a trimis la Parlament, fratele Mironica, zice la o gazeta ca daca armata rosie ajunge la putere, n-ar mai vrea sa dea la biela-manivela la Ministerul Transporturilor. In schimb, cica vrea sa ramina in politica, la combinageala. Si expliciteaza fratele Mironica: "ca acum: imi fac treaba in Senat, in colegiul meu din Vrancea". Auzi la el, in colegiul "meu" din Vrancea. De parca vreun firicel de colb de la el din colegiu s-a prins pe mustacioara din care-l injura pe guzganul rozaliu si-l trimitea acasa pe tu Mirceo, presedinte de-o noapte. Dar, totul e bine. Parca si intelegem de ce nu mai vrea Eminemul pesedoilor la Transporturi: drumuri nu-s, autostrazi facem cite 5 cm pe an, iar Austria arata splendid in orice sezon.


Cine pe cine prinde la Focsani? Cotarlele pe hingheri


Cartierul Garii din Focsangelesul mioritzic a devenit un mare padoc pentru natia care ii da insomnii lui Didi mustiuc. In creierii noptilor, cind vrei sa adormi in suieratul si hitinatul rotilor de tren, sub fereastra-ti urla la luna o haita. Natia de capsatori si purtatori de purici este una superioara din moment ce iese invingatoare la fiecare confruntare cu hingherii, si chiar intarita. Recuperatorii de blanuri cad in fund alergind dupa javre sugubete si uita deschisa usa la masina in care string maidanezii. Episodul s-a petrecut cu audienta privind de la ferestre spectacolul de teatru idiot: doi hingheri alearga dupa o labuta sprintena si scapa alti zece tomberonisti. Si vazind una ca asta, nu poti sa nu te intrebi: care-i mai destept: hingherul sau catalul?


S-a copt covrigul medicinal, garantat de Niki


La Spitalul lui Niki Moise nu umbla ciinii cu covrigi in coada ci, prin sectii, printre comatosi si suferinzi, striga vinzatorii ambulanti de gauri pe vatra. Dupa ce am scapat de cucoanele bronzate de pe plaje care-ti vindeau papusoi ciordit din cimp, acadele si mincarea noastra nationala: saminta de spart in dinti, am dat de vinzatorii de ocazie care constipa bolnavii. "Covrigi calzi pe vatra" se aude mai des prin Spital decit asistentele care tipa dupa morfina pentru suferinzi. Totul se petrece cu parafa medicilor care, dupa ce au fost operati pe cord de diferite sporuri si stimulente, inmoaie si ei de-o bucata de covrig cind alearga pe holuri de la un pacient la altul. Spagile nu mai sint nici ele ce erau pe vremuri"¦






În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.