Caterincă Mioritică

Am descoperit cine a fraudat alegerile in Vrancea!

Ziarul de Vrancea
2 oct 2010 851 vizualizări
Rezultatul a fost viciat in virf de munte: nici macar aici politicul nu vrea sa iasa din scoala, asa ca elevii isi inchid clasele cu lacatul

Marinica, madame Placy si Tralalin, dar si Ninel Sapunel, stati atenti si ascultati la noi! Dupa indelungi cautari, anchete pe la Galati, numarari de voturi si dibuiri de sectii de votare predispuse furturilor la stampila, am descoperit unde si, mai ales, cine si de ce a fraudat alegerile! Procesul electoral a fost viciat in virf de Vrancea, undeva in munti, intr-o scoala rurala transformata in sectie de votare. Locul unde elevii merg kilometri intregi pentru a invata limba romana si matematicile care sa-i scoata din zonele rupte de civilizatie, a gazduit urna cu fanta ei. Deci, vrincenii au fost chemati sa-si aleaga presidentul si parlamentaricii intr-un virf de deal, unde vine mai des ursul, cu lupul dupa el, decit calca vreun picior elegant incaltat in luisvutoane, cu "SEN" sau "DPT" la masina. Cam asa credem ca s-a intimplat si in ziua votului, cind, si asa putinii omenasi care s-au dus, au pus stampila repede si apasat de teama sa nu mai iasa jivina din padure si sa se mai intimple si alte lucruri de nepovestit. Cei mai multi au preferat sa dea o dusca si sa se culce, si asa afara ploua! Cadrul cu presupusul autor al fraudei, prins taman cind parasea locul faptei, vorbeste mai mult decit o mie de cuvinte: scoateti politicul din scoala! Nici macar la capat de Vrancea, la margine de padure unde isi are birlog Mos Martin nu ne lasati? Macar de s-ar prinde guvernantii ca in sectia de votare din locul cel mai departat de Focsani nu ii cauta nimeni sa le spuna, fie de bine, fie de rau, si sa faca o scoala-sectie de votare mai in centrul comunei. Daca nu de dragul copiilor carora le ingheata nasul iarna pina-n virf de deal si le tremura inima cind ursul mai iese sa faca pirtie pina la scoala din pustietate, macar de dragul speciilor de la Bucale, ocrotite prin lege, din Parlament si de la Palat. Sa-i voteze si pe ei mai multi oameni, sa para importanti.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.