Caterincă Mioritică

Vrabie a ciugulit de-o covrigarie la Spital, pe aleea mortilor

Ziarul de Vrancea
25 sep 2010 1185 vizualizări
Doctorii de matze de la Spitalul Mare i-au pus gind malefic primului covrigar de la curtea unitatii unde vii sa te tratezi si pleci pe cu picioarele inainte.

Meniul dietetic gatit la cantina la prinz ajunge sa fie biziit de muste din cauza ca doctori, asistente si bolnavi stau incolonati la rind la gauri necoapte cu mac si susan. Vai de stomacul lor si vai pentru portofelul lui Cata Vrabior ciugulitor de profituri frumoase. Pozitionarea covrigariei fostului prefect ochitor de caprioare este insa una strategica, tocmai linga o florarie ce agata-n geam coroane de flori. Tocmai ce va ziceam de modul in care multi parasesc spitalul. Rudele celor care au crapat prin saloanele lui Niki Moise dau comenzi de jerbe si nu strica sa comande la covrigaria lui Vrabior si sute de covrigi pentru ingropaciune. Problema cea mai mare este ca gaurile fortate la copt se impietresc in 10 minute dupa ce sint scoase din cuptor si fac portile de fier in gura babelor bocitoare la pomeni.



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.