Caterincă Mioritică

Pitziponcul prafuit al trandafirilor

Ziarul de Vrancea
25 sep 2010 1130 vizualizări
Omul a mirosit rost de afacere, dupa ce s-a plins in fata partidului ca e somer, dar unul de lux, cu bemveu

Domnul gelat din imagine, mindru posesor al unui bemveu si neposesor de loc de munca, dupa cum singur s-a plins pe la un miting rosu ca Boculet nu i-a dat o piine, si-a gasit de ocupatie. Uf, ce bine, nu se mai irosesc doua brate bune de munca! Ati putea sa spuneti. Dar, stati asa. Omul cu gelul-n freza nu munceste din greu pentru partid, nici pentru tara ori pentru cetatenii judetului Vrancea, asa cum i-ar placea domnului presedinte, ci trage si face liniute cu niste"¦ "zapada". Gurile rele ale tirgului de pe Cacaina zic ca omul, sa-i spunem MRS, dupa placuta de bemveu, face aprovizionare cu diferite prafuri si pulberi nirvaniene. Cercul de desfacere este cica unul select, narile pofticiosilor amusinind dupa pliculetele euforice intermediate de mister. Deci, parlamentarii rosii se lupta pe la Bucale sa bage in dizgratie plantele si semintele care ii baga pe pustani prin spitale cu spume la gura, iar tinara speranta a politicii baronatului rosu se preocupa de vise high cu zapada uscata. Bun asa! Pitziponcul gelat al pesedoilor a reusit, dupa 2009, sa schimbe masina cu care agata gagicile prin parcare pe la Extrem: a trecut de la un autoturism social democrat, peugeot-sul, la bolidul aristocrat nemtesc care-l scalpeaza de bani la impozit. Probabil de asta vinde "zapada", n-o fi avind bani de benzina si taxe. Oricum, nu miroase a bine!


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.