Caterincă Mioritică

Doar o birfa sa-ti mai spun!

Ziarul de Vrancea
25 sep 2010 946 vizualizări
Cele mai proaspete birfe din provincia "vranceza"

Hirtoape fara euroi, reprosuri pentru fata lui Niki Moise


Madama ministresa de la drumuri si hirtoape, Ancuta Boagiu, a trimis-o la inginerie la Iasi, de unde a si venit, pe DorinucaTiroanca, facindu-i un adevarat dosar de minusuri, unde cap de lista este gradul redus de absorbtie al fondurilor europene. Curios sau nu, de acest departament, sub mandatul lui Raducu Berceanul, s-a ocupat sau, mai bine spus, nu s-a ocupat, fata doftoroiului sef de la Spitalul Mare, Roxi Valcica Moise. Domnita a mirosit ca vin vremuri grele si, a doua zi dupa remanierea lui Raducu, si-a luat ficusul si capsatorul si a plecat din companie. In urma, toate borcanele s-au cam spart in capul marii doamne a drumurilor si hirtoapelor, Dorinuca Tiroanca. Rautati feminime la greutate mare.


Liberalii s-au decis: se dobre aici cu Primaria


In ciuda anuntului pompos al lui Ninel, care vrea sa faca o competitie ca-n Olimp pentru functia de primar de Focsangeles, se pare ca totul este o abureala. Decizia galbena s-ar fi oprit in dreptul omului cu pasaricile oparite, Vasi Dobre, actual viceprimar si fost sef la crescatoria de zburatoare. Printre cei nominalizati initial au si inceput muscaturile de partile dorsale, unii afirmind ca nominalizarea lor nu inseamna decit un lucru: Ninel ar vrea niste banei si nu stie cum sa-i scoata de la fraierici. Tare ne e ca in 2012 liberalii vor muri tinere sperante si la Primarie si la CJ. C-asa-i in tenis. Doua lovituri gresite de tine se contabilizeaza ca reusita pentru adversar. Si hai, chiar nu intrebati cine-i "adversarul"!


Cine se mai plimba pe la Preafacatura Vrancea?


In cazul in care vreti sa admirati fauna selecta a toporasilor de padure de pe meleagurile Mioritzei nu trebuie neaparat sa bateti carari de munte. O colectie impresionanta de iubitori de verde, mai mult verde, dar taiat, se preumbla zi de zi pe la Preafacatura Vrancea, locul unde se observa cel mai bine cit de mult e codrul frate cu cosorul, aaaa, cu romanul. Oamenii de prin niste birouri de pe la Palat zic ca Maricel zimti de otel prefera sa-si bea cafeluta pe la un domn de sub. Cei doi a fost vazuti impreuna de mai multe ori, parind extrem de confortabil unul in compania celuilalt, chiar in biroul subului. Cu siguranta temele de discutie nu au fost stratul de ozon subtiat din cauza defrisarilor padurii ecuatoriale, dar nici topirea calotei glaciale care duce la moartea prin infometare a ursilor polari.


Lu"â„¢ Beatricea i-a crescut matricea


Vulturul plesuv de la fabrica de caldurici a Focsaniului are grija de puicuta sa Beatri Ce si din acest motiv, in afara faptului ca i-a dat un opelas novles pe minutele alea doua, i-a mai marit si matricea. Pardon! I-a marit venitul de graunte pe luna astfel incit puicuta se cocoseste pe la amarestenii care abia isi numara bistarii de parizer de la o luna la alta. Asta in conditiile in care populatia se astepta la majorarea facturilor la caldura in aceasta iarna. Nu-i vorba ca o situatie aproape la fel se intilneste si la vinzatorul de apa si scurgeri in canalizare, Basilescu. Fiind unicul distribuitor de H2O din judet, Basilescul are grija de amploaitii sai si nu i-a vitregit nici de salarii, adica nu le-a taiat 25% din bani si nici nu le-a luat bonurile de masa. Desi, fie vorba-ntre noi, SCUmP SA Focsani este firma cu capital majoritar de stat care nu vinde chiar pe ochi frumosi apa chioara.





În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.