Caterincă Mioritică

Doar o birfa sa-ti mai spun!

Ziarul de Vrancea
11 sep 2010 924 vizualizări
O zi din viata unui Marian, chiar de ziua lui

în mod normal, s-ar fi trezit pe la 12, ca, desi conduce destinele unui judet, are destui trepadusi care sa faca treaba in locul lui. De fapt, nici nu mai tine minte cind a fost cu adevarat interesat de problemele cu care se confrunta amarastenii. Dar astazi e ziua numelui, vor fi multe cadouri, flori, pupaturi prin toate partile, multa atentie si laude, cam ce n-a avut el in copilarie. Asa ca a decis sa se trezeasca dis-de-dimineata. Pentru o secunda, s-a gindit sa-si citeasca mesajele de pe mobil, cu urari de "La multi ani", dar si-a adus aminte ca si-a setat telefonul sa nu primeasca sms-uri si asta pentru ca multa lume il injura, poate ca nu-l intelege. în definitiv, doar functia il face sa para dur, inauntrul lui el e un sensibil ca un copil, ii e frica de intuneric, de spatii mici si de singuratate. Dar astazi, nici una dintre aceste fantome nu-l vor bintui! Astazi va fi inconjurat de multa lume, va primi cadouri si flori... . Si totusi, nu intelege de ce nu e soare afara... e mohorit, ploua... ar fi trebuit sa fie frumos... . Dar poate se face frumos...


Pitzi Nuti, facuta Veri Important Papagalita de misoginii pesedeu


Cea mai pitzi primarita de pe meleagurile Vrancei, Nuti fata pochii din Slobozia Ciorasti, face senzatie la fiecare aparitie. Ca o vedeta mioritzica ce este, adulata de satenii ei carora le face pomeni si contestata de primarii macho de la Asociatia Comunelor ca-i da in git de amante, Nuti stirneste comentarii de fiecare data. La recenta intilnire a primarilor de opozitie, madama presedinta a intirziat la consfatuire. Asortata la rosu, ca doar era zi de sarbatoare, pitzi primarita Nuti a incaput pe mina colegilor ei rosii. Misoginii au indraznit sa comenteze cind domnita a intrat ravasita in sala: "asa-i cu vip-urile, intirzie", au bolborosit niste gospodari pesedei. Primarii auzisera definitia VIP la oierul Becali: veri important papagal, la feminin, in cazul nostru.




În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.