Caterincă Mioritică

Doar o birfa sa-ti mai spun!

Ziarul de Vrancea
28 aug 2010 798 vizualizări
Unde mai guverneaza pedeleii in teritoriu? La tineret

Mareata guvernare bocc-iana bate in retragere de la cirmuiala locala. Pe al Vrancei dulce plai, incet dar sigur se intorc cu placutele de directorasi in brate oamenii lui Ninel si ai lui Marinica. Ca sa nu zica oamenii ca se lasa pagubasi, pedeleii lui Tralalin se mai incordeaza o data pentru spargerea Bostanului. Tartacuta vopsita este insa tare si cu vrejul inconjurat strins de scaunul de general. Spargerea bostanariei se incearca intr-un moment cam prost ales, inainte ca ministrul scoalelor cu accent pe e sa fie remaniat. Banii judetului ii au vechii sefi din vremuri taricene, la banii sanatatii se vindeca inradacinat bine, ca un Copac, tot un om de veche garda. Pedeleii par a pierde si ferma veterinarilor printre degete, dupa ce Mari scrofoasa e amenintata de revenirea la coada vacii a lui Johnel Dutza. Totusi, citricienii mai conduc niste deconcentrate: cea mai renumita dintre ele fiind Directia pentru Tineret. Ce politica poarta aceasta: tineretul sa se incoloneze in directia afara din tara!


Iubire printre morti, pe pat de cimitir in Focsani


Generatia emoneilor din Focsangeles a ales sa-si implineasca dragostea intr-unele din cele mai romantice de macabre locuri. Direct in cimitire. Se pare ca monumentele funerare, ingerii sculptati si placile asezate peste morti sint locul unde el si ea ajung la unire si placere deplina, in negrul noptii. Dovezile ramin printre si pe morminte si le gasesc scirbiti cei care-si pling mortii in timpul zilei. Indignarea celor care si-au ingropat rudele se indreapta atunci catre paznicii care, in mod normal, ori nu au vazut si auzit nimic pentru ca in loc sa aiba grija trag pui de somn, ori acestia au porniri de voyoristi si dau strigoii dintre cruci pe strigate de placere ale emoneilor.


Procurel Tirlea, aceasta Elodia de Vrancea


Prin mediile justitiare din Vrancea, rautaciosii zic ca si-ar fi facut aparitia, daca se poate spune asa, Elodia noastra. Alaturarea de numele celei mai celebre disparute il face personaj de glume pe procurelul cu Dacia din 97, Florinel Cristinel Tirlea. Prin Parchetul de pe linga Tribunal se pare ca au loc disparitii misterioase, care nu lasa in urma nici un indiciu. Procurel Tirlea se strecoara si merge fara a face zgomot, astfel incit, cind te astepti mai putin, Elodiul se face nevazut. Si-o fi luat pelerina pentru a deveni invizibil, ca-n Harry Potter? Elodiu, Neelodiu, procurel invizibil a fost cel care a elucidat doua cazuri de jaf de pe la noi. Si poate asta e reteta dibuirii infractorilor: sa te faci Elodia, ca sa stii unde este Elodia.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.