Caterincă Mioritică

Jordi ar da bostanaria generala pentru sindicate

Ziarul de Vrancea
21 aug 2010 1006 vizualizări
Daca va fi sa fie cu schimbare, din nou, de la ministerul condus de (un) Funeriu, mai marele scolilor nu vrea sa ramina mic si nimic

Si pentru ca se crede popular si cu lipici la profi, le va cere sa-l sustina ca lider de sindicat. Si pentru ca va fi fost sapat, va rivni la un post de aparator al intereselor dascalimii vrincene, din postura de lider al celor care se FSLI-esc in Vrancea. Actualul sindicalist sef, Costi Gregoire, a fost deja anuntat de intentiile de intindere a vrejului lui Bostan spre brazda sindicatelor. Si nu se opune deoarece, cica, e democratie. Si daca pe Bosty il iubeste profii, de ce sa nu le reprezinte in continuare interesele, pentru ca si el ii iubeste? Si nu poate fara ei. Cum nici invatamintul mioritzic nu se poate dezlipi de exemplarul lui cel mai de saminta.




În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.