Caterincă Mioritică

Militienii de pacanele din Focsani

Ziarul de Vrancea
14 aug 2010 2155 vizualizări
Doi curcani mioritzici au fost surprinsi zilele trecute in timp ce trageau dupa distinctia mastar ov za gheim la jocuri de noroc

Purtatorii de cascheta din Focsangeles au gasit modalitatea de a compensa salariile scazute de guvernul -25 al lui Bocculet. Trag de manivela, la greu, pentru un jack-pot care sa-i faca corupt de bogati, semn ca spagutele nu mai sint ce obisnuiau sa fie. Curcanii de Milcov au fost surprinsi de pararazzo-ul nostru tocmai in timpul serviciului, cind probabil ar fi trebuit sa stea geana pe gainari, sa-i traga de mineca pe derbedeii care se iau de pitzipoancele dezbracate pe bulevard sau sa-l intrebe pe vecinul de la trei de ce Florin Parizer trebuie sa-mi zbiere mie-n ureche. Ce faceau onorabilii militieni nevrednici purtatori de grade pe epoleti in acest timp? Pai isi inchisesera statiile de emisie receptie si se relaxau la racorica, intr-un bar, calare la pacanele. Oare jucau in retea cu Marian Chinde-trefla? Curcanii nostri mioritzici, cu burtile din dotare, se revarsau peste scaun, in timp ce picioarele stateau relaxate in pozitia pe care oamenii b-legii o adopta cind simuleaza o pinda. Si sfirsesc prin a face nanel in sforaituri, cu membrele inferioare cocotate pe bord. Curcanii de bar insa nu aratau a se plictisi la pacanele asa cum o fac in timpul misiunilor, cind se mai intimpla sa se impiedice de burtoi sau sa scape puscociul din mina. A dracu"â„¢ meserie! Si ca militia romana sa se simta bine, normal ca de la bar curcanii au cerut sa fie serviti cu refresuitoare din care nu bagam mina in foc ca ar fi lipsit gradele. Militieni de pacanele din Focsani, sinteti rusinea treimii de tripleta Vasi Blaga! Si sa faceti bine, ceasurile alea cadou oferite in mandatul trecut al ministrului, sa le dati inapoi! Alea ar fi trebuit sa va arate ora la care sa va prezentati cu mina la chipiu la comandant, nu sa va indice ora cind se deschide barul!



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.