Caterincă Mioritică

Citricienii incep cruciada posturilor din deconcentrate

Ziarul de Vrancea
14 aug 2010 701 vizualizări
Suparat ca salar-ul erau mai mare decit statura sa, Bocculet a decis sa bage foarfeca-n el

Boc intiiul taietor a declansat cruciada propovaduirii credintei ca te poti descurca cu-n salariu hartanit cu 25% si a mincatoriei grele in institutiile junglei vrincenesti. Ca "salar"-ul, asa cum zice Milica de la Cluj, scade, asta e. A mai scazut si nivelul Dunarii. Beleaua este ca, pe linga faptul ca te jecmanesc la portofel, guvernantii matelotului mai inchid si niscaiva birouri de supt bani publici si privilegii prin deconcentrate. Iar lupta pentru cele care ramin se aseamana cu o adevarata batalie de supravietuire in jungla. Cu singe tisnind si carnivori politici pindind. Partidul citrician face safari sa caute exemplarele cele mai viguroase la cotizat la umbra pede-leilor. Gazelele apolitice, fie ele cu picior suplu si ochi umezi pentru copiii de acasa, n-au nici o sansa in fata hienelor rinjitoare si frecatoare de menta. In jungla umbla foi de bambus cu functionarii-animale de sacrificat. Actiunea nu va lasa pe urma cele mai silitoare si drepte exemplare, ci doar pe cele care se inchina la soarele portocaliu. Pe fir ar fi intrat si baietii cu ochii albastri care stau pe telefoane zilnic, in asteptarea semnalului de incepere a epurarii pro-politice, ca sa poata inhata mafiotii deconcentratelor. Dupa ce au facut licitatie pentru directoratele institutiilor, neamul citricienilor este hotarit sa mai ia bir si de la functionarasii care nu vor sa ajunga boschetari rapciugosi.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.