Caterincă Mioritică

Doar o birfa sa-ti mai spun!

Ziarul de Vrancea
24 iul 2010 1170 vizualizări
Ce se mai priponeste prin Cejex?

Se stie ca domnului i-au placut mereu domnitele cochete, decolorate la par si colorate pe piele, cu decolteuri generoase si priviri de caprioare spariate. Toate sar vesele si isi fac de treaba cu hirtii si impresii la sedintele cu audienta. De curind, a mai aparut o caracteristica a cochetariei cejeiste: priponul. Sa se stie, vezi draga Doamne, fiecare caprita a cui este. Piciorul delicat, bronzat si incaltat in condor de lac rosu si-a facut aparitia, unde altundeva, decit pe mosia domnului. Atirnat de el, era un lantug firav de metal pretios, dar care trebuia aratat, sa vada domnii cit de fensi si trendi este functionarasa. Priponul doamnei a fost insa eclipsat de catusa cu ora exacta a domnului. O bratara masiva din aur alb si galben stralucea de sub sacoul presidentului. O fi bonus la masina cea noua? Achizitiile cele noi sint un semn ca recesiunea e numai la unii, pe cind altora le priponeste metale grele de miini si le pune inaintea burtii noi volane cu stelute germane.


Criza aduce spaga in rate la spitalu"â„¢ mare


Amenintati de minister ca-i lasa pe marginea drumului, suparati pe domnu"â„¢ presedinte care zice ca nu vrea sa-i ia ca sint gaura neagra, medicii de la spitalu"â„¢ mare se reorienteza sa nu le filfiie a paguba buzunarele. Gurile rele de printre halatele albe zic cum ca spaga pentru transferuri de la o sectie la alta se da, mai nou, in rate. Criza mare, dom"â„¢ doctor, salarii taiate cu bisturiul, singerari masive pe fluturasii lunari! Si, sa nu va ginditi ca atentiile se dau ca pe vremea lui Ceasca, in tigari medicinale sau nesuri. Se prefera hirtiile alea verzi de la casele de schimb valutar. Si nu putine.


Nisto e-n Arena reparatiilor de conducte


Viata dupa viceprimareala nu-i chiar atit de grea si plictisitoare cum pare la prima vedere. Acum, dupa ce ai scapat de responsabilitati administrative, ai timp de afaceri personale. De asta se ocupa si fostul vice, actual decit consilier al pesedeu, Neagu Nisto. Acesta a fost surprins intr-o inspectie matinala pe la santierul inlocuirilor de tevaraie si scurgerii de bani frumosi de pe la niste blocuri prin Sud. Aici, intregul spatiu oarecum verde dintre blocuri este zgindarit cu simt de raspundere de muncitori, totul fiind niste imense transee nesemnalizate pe unde risti sa-ti mai spargi fundul daca umbli noaptea de bezmetic. Asta pentru ca arena gropilor e adinca, iar becurile lui Didi de pe stilpi sint chioare sau nici macar nu pilpiie.





În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.