Caterincă Mioritică

Doar o birfa sa-ti mai spun!

Ziarul de Vrancea
10 iul 2010 1075 vizualizări
Afacerile nesimtite ale hingherilor auto

Doi baieti destepti si sageti din orasul de pe Cacaina, pe numele lor Gicuta si Victorel, au pus la cale o afacere in stil mare, care le asigura profit sigur de cind a inceput recesiunea. Baietii isi umplu conturile lor si buzunarele celor care-i protejeaza de pe urma lipsei de parcari. Spun unii ca primarul smiorcaila le-ar fi jurat pe rosu ca nici o parcare nu va mai fi facuta in municipiu pentru ca nu cumva patronasii sa piarda vreun musteriu care lasa masina acolo unde se gaseste un loc liber. Cum in oras sint peste 50.000 de masini si 11.000 de locuri de parcare, baietii destepti au dintr-un foc mii si mii de "fraieri" care cotizeaza cu cite 300 de lei de masina in cornul abundentei lor. Umbla vorba prin tirg ca smecherii Gic si Vic se lauda ca au pe statul de plata atit primarele, baronele cit si pe starostele militiei. Sub pretextul unui parteneriblat, un echipaj de militie rutiera tine spatele firmei care a pus monopol pe confiscarile de masini lasate acolo unde ar fi trebuit ca primaria sa amenajeze ceva locuri de parcare. Cica baietii destepti au si liste cu masini de care nu trebuie sau dimpotriva trebuie sa le ridice. In vreme ce hingherii auto isi trag partea leului, politia plateste. Adica asigura din banii tuturor agenti, masini, benzina, trimite avocati in procese, plateste despagubiri dar isi arunca la cos si imaginea in beneficiul unei afaceri private la fel de legale ca si radarele fixe montate recent pe E85. Pe cind o revolutie a cetatenilor care nu beneficiaza de locuri decente de parcare?


Nea Vasile e mai Nea Vasile cu Marean decit cu Alin


Pedelistii sint atit de ocupati si imbatati de succesurile guvernarii ca nu mai au nici un chef de sedinte pe la partid. Cica li s-a aplecat de la atita guvernat. Ar fi vrut la putere dar fara criza economica in circa care ii face din ce in ce mai nepopulari. La ultima sedinta portocalie nu au putut vota nici o hotarire pentru ca n-a fost cvorum de sefi. Asa si-a dat si deputatele Alinus seama ca are si el probleme cu disciplina de partid si ca oamenilor sai li s-a cam urcat guvernarea la cap. Micii politicieni cu aere mari au profitat de intilneala ca sa faca o mica terapie de grup. Dupa cum ne-au ciripit niste canari portocalii, cel mai tare ii doare pe pedelisti ca Marean baron satrap intra mai usor la "nea Vasile" Blaga decit ei si ca buldogul sef de la Interne il lasa sa-si faca toate mendrele militienesti prin baronat. Asa ca intentioneaza sa se plinga pina sus de tot, chiar si la "Zeus", despre modul in care sint umiliti ei de baronul protejat de "nea Vasile" pe la sedintele de Cejex dar si in "academia de gazetarie de partid". Daca protejatul nu va fi repudiat urgent, niste pedelisti se gindesc chiar sa treaca la PSD ca sa-i intre in gratii lui nea Vasilica de la Interne.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
, acum 739398 zile, 23 ore, 2 minute, 12 secunde
Pai , daca stam bine si gandim profund, nici nu se putea o situatie mai profitabila pentru baronet. Blaga, Videanu si gasca de tampiti ai PDL -ului trebuie sa dispara, si odata cu ei si citeste integral
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.