Caterincă Mioritică

Doar o birfa sa-ti mai spun!

Ziarul de Vrancea
18 iun 2010 471 vizualizări
Pintilie are fantezii violente cu o Lady

Pentru ca isi petrec prea mult timp impreuna certindu-se, porcaindu-se si sicanindu-se, alesii neamului de pe Milcov ajung sa aiba fantezii unii cu altii, transpartinic. Discutind despre un concurs dur, de concentrare si echilibru, de shotokan, pesedistul Vasile Pintilie a avut o viziune cu o lady cu centura neagra. Nu de la Prada, ci de lupte. Cea care ar trebui sa-l puna la podea pentru gindurile violente era liberala lady Fodo, presedintele Comitetului Director al CSM Focsani, pentru care pesedistul de la ape dorea sa comande un kimono. Atentie domnu"â„¢ consilier, fie lady cit de lady, o lovitura in zona sensibila tot va poate aplica.


Didi a facut punct de prim ajutor de canicula la oficios


Am nadusit groaznic in caldurile lui inceput de iunie si la Focsani. Si pentru ca ministrul Cseke a cerut ca romanii, maghiarii si alte minoritati conlocuitoare sa nu crape in strada batuti de soare in cap, primaria lui Didi a improvizat pe ici pe acolo puncte de prim ajutor unde cetatenii sa primeasca niste apa si sa li se ia tensiunea. Unul dintre aceste puncte a fost amenajat, ca sa vezi, in sediul administrativ al oficiosului rosu. Sintem chiar curiosi daca oamenii au primit cite un ziar sa-l faca evantai si sa se racoreasca putin?! Sau punctul acesta era destinat sa functioneze si seara cind adevaratul redactor sef venea sa citeasca sumarul de stiri? Si, intre vegetatie uscata si pupangeli rosii, domnul sa isi testeze si tensiunea"¦ politica.


Pesediºtii din Brosteni i-au dat teapa Baronului


Conselerii pesedisti din comuna unde Pomana este sef de trib s-au rasculat impotriva Baronului din Cejex si i-au aratat manechinosului sa sint purtatori de Testy Cole, spunind NU proiectului prin care numele unui academician din localitate a fost propus pentru a fi atribuit Scolii din comuna. Desi primisera indicatiuni pretioase de la centru sa voteze proiectul propus de primarul Ion Pomana zis Bucur, conselerii bastinasi au profitat ca Baronul sta mai mult prin Bucuresti, iar in ziua votaciunii nici Nea Mircea, zis Mosul, nu a putut fi prezent la adunaciunea consilerilor din Brosteni, din cauza recentei tragedii din familia sa. Si uite asa, cei 5 conseleri pesedisti din Brosteni i-au dat teapa Partidoiului, aratindu-i Baronului ca sint si ei purtatori de cojones. Se pare ca rebeliunea conselerilor ar fi ajuns la urechile lui Nea Mircea si Baronul le-ar pregati o excluziune celor 5, in frunte cu viceprimarul, care n-a spus nici da, nici nu, ci s-a abtinut.



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.