Caterincă Mioritică

Lucia de pe utilaj vine la Consiliu cu izbitul Romeo cel Oranj

Ziarul de Vrancea
19 iun 2010 1017 vizualizări
Sefa de la Drumuri Nationale ar putea sa-i ia locul lui eco-Colin la CL, iar partenerul sau cu nume secspirian ar putea sa-i tina de urit

Marea familie citriciana ar putea sa-i trimita in curind sa stea cu mina pe sus la consiliul cel mai vorbaret si pierzator de timp din judet, CL Focsani, pe doi gugustiuci, tinere sperante ale administratiei locale. Ea, pusa de partid sefa la drumurile nationale din judet, remarcata de ministrul Transporturilor Radu Berbeceanu la viscolul care blocase Vrancea: "Lucia e pe utilaj", calare pe situatie. Tot despre doamna nametilor si a gropilor, liberalii lui Sapunel au tipat ca le lasa in hirtoape primariile de pe Valea Rimnicului pentru ca habar n-are de asfaltari si ca se pricepe mai mult la cosmeticale. Ninel chiar i-a recomandat "Luciei de pe utilaj" Chiper sa se intoarca la vindut parfumuri si oje de pe cataloage si la inramat goblenuri si sa lase o mina de barbat sa puna niste bitum prin cratere. Doamna s-a plins la presedintele Tralala si a spus "nu si nu". "Pot si mai mult", mai ales ca la Consiliul Local e rost de afirmare. Si asa, prin plecarea functionarasului ecologist Adita Colin la APM, ramine un scaun liber la Consiliul Local Focsani pe care "Lucia de pe utilaj" si l-ar dori. Cum insa partidul le-a facut cale libera si altor consilieri portocalii sa se umple de glorie prin deconcentrate ca functionari publici, la CL ar ramine locuri girla. Si asa, in micul Parlament local ar putea ajunge si Romeo-ul "Luciei de pe utilaj". Domnul cu nume secspirian, Sandu Pedelica Romica, e inginer mecanic si patron de firma. Fiindca e bine plasat si pe lista portocalie de la Cejex, Romi ar putea alege: sa stea alaturi de doamna sa la scandalul de la municipiu sau sa nu-i auzim niciodata glasul pe mosia lu"â„¢ domnul presedinte. De acolo de unde Micul Iliescu al pedeleilor ar pleca sa se faca functionar in-cultural. Pentru a-si vedea locul de munca, cei doi gugustiuci citricieni, "Lucia de pe utilaj" si Romeo cel Oranj au participat la ultima intilnire de votare, cind au stat in susul salii, sa aiba o vedere de ansamblu asupra modului in care se fac legile la municipiu.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.