Caterincă Mioritică

Doar o birfa sa-ti mai spun!

Ziarul de Vrancea
12 iun 2010 617 vizualizări
Populismul lui Morty se trateaza cu lecitina

Presa rosie a consemnat ieri ca domnu"â„¢ viciu Mortisan s-a suparat rau de tot pe madam Udrea si i-a indemnat pe anelisti sa se opuna pretului de 400 de euro/mp stabilit pe garsoniera. Drept pentru care Morty, si el locatar ANL, le-a zis tinerilor sa o dea in judecata pe madam Nutzi. Mai mult, viceprimarele a scos-o din top: "Pina acum nu a aparut o hotarire de guvern prin care sa fie trecute din domeniul public in domeniul privat al statului pentru a fi vindute", s-a dat mare Morty. Sa moara antena lu"â„¢ matale de bulgari ca n-ai votat cu ambele miini trecerea acestor locuinte de la primarie in proprietatea privata a statului pentru a fi vindute? Ca asa erau trecute in hotarirea lu"â„¢ tanti Nutzi vreo 200 de apartamente de la Focsani. Pai e frumos, asa populism ieftin si nedocumentat domnu"â„¢ Morty? Drept pedeapsa, sa iei matale, de trei ori pe zi, cite o lingurita de lecitina poate se mai imbunatatesc circumvolutiunile ale caror dendrite si axoni nu mai fac sinapsa de cind cu fonctia de viciu.


Peneleii vor ei sa linga si la acadeaua Puterii


Producatorii de sugiucuri au scos pe piata zahar topit colorat cu e-uri in tonurile galben-albastru, a la Peneleu. Fabricata in Turcia, cacadica politica se vinde cu 5 bani si se asteapta sa faca furori (si carii) printre politicienii galbeni, obisnuiti in Opozitie sa o"¦ linga. Ceea ce credem ca se va intimpla si dupa votul motiunii PSD de martea viitoare. Peneleii vor ei sa linga si la acadeaua Puterii, pentru ca "omul floare" tot spune ca ar intra la guvernare. La Vrancea insa situatia e alta, din moment ce deja galbiorii au borcanul cu dulciuri linga ei. Ling la greu blidele cu pesedeii de la Cejex-ul lui Marinica.




În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.