Caterincă Mioritică

Scapati de kilograme cu sistemul Adam si Eva

Ciprian Fânaru
5 iun 2010 977 vizualizări
Secretele unei nutritii sanatoase le puteti afla din cartea Mihaelei Gheorghita, care se lanseaza duminica, la pensiunea Paradis Vrincean

Finalul acestei saptamini prilejuieste lansarea unei carti care ne invata cum sa mincam sanatos, semnata de consultantul pe probleme de nutritie Mihaela Gheorghita. Lansarea va avea loc duminica, 6 iunie, de la ora 17.00, la pensiunea "Paradis Vrincean" de linga Focsani. "Transformare totala cu sistemul Adam si Eva" este o lucrare despre nutritie, un ghid practic pentru transformare personala totala in trei luni, unde cititorii vor descoperi un sistem usor de retinut cu cele mai avansate, testate si autentice metode pentru asiguararea unei vieti sanatoase, dupa cum spune Mihaela Gheorghita. In Romania, unul din patru oameni este obez, unul din doi are o problema de greutate, 95% din diete esueaza, spun statisticile, astfel ca sistemul Adam si Eva te poate scapa de cifrele necrutatoare, dupa cum ne promite autoarea. Atitudine&Actiune, Detoxificare, Alimentatie&Apa, Miscare&Masaj si Energie, Vocatie, Altruism este pe scurt Adam si Eva. Mihaela Gheorghita a lucrat timp de 11 ani in industria cosmetica, in afara tarii, alegind acum sa se specializeze pe nutritie sanatoasa. A absolvit anul trecut cursul de preparare Hrana Vie, cu celebrul doctor american Gabriel Cousens. In plus, Mihaela organizeaza in tara cursul de nutritie "Hrana Vie". Cartea combina informatii despre nutritie, detoxifiere, psihologie si spiritualitate intr-un set de recomandari practice pentru atingerea potentialului maxim de energie al fiecaruia si imbunatatirea starii de sanatate. Autoarea sustine ca prin aplicarea sistemului Adam&Eva se obtine imbunatatirea sistemului imunitar, eliminarea radicalilor liberi si efectelor lor negative, reducerea nivelului de stres, marirea rezistentei si cresterea fortei corporale, o mai buna regenerare a tesuturilor afectate si o refacere mai rapida a ranilor de orice fel, pierderea in greutate in mod sanatos si durabil, imbunatatirea ritmului cardiac si purificarea singelui. Cei prezenti la lansarea de duminica se vor putea delecta cu un desert de hrana vie si ceaiuri aromate. (Ciprian FANARU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.