Caterincă Mioritică

Ei cu ei. Noi cu Voi, Solidari dar nu cu ei

Ziarul de Vrancea
5 iun 2010 788 vizualizări
De frica sa nu dea nas in nas cu protestatarii, pedelistii sefi au inchis sediul de partid si au fugit din oras

Nu va speriati! Un fleac! Va ciuruim! De frica sa nu primeasca pietre in cap pentru ca ouale sint prea scumpe pe seceta asta de bani, guvernantii locali de la PDL au fugit din Focsani in timpul mitingului de protest ieri care incotro a apucat, evitind sa faca vreo baie de multime. Totul dintr-o motivatie simpla: nu au curaj sa se gudure pe linga multimile infuriate si nici nu prea au oamenilor ce sa le mai spuna dupa gogoselile cu "Sa traim bine!" impartite in stinga si in dreapta in campania care i-a adus la putere. Cum de la sediul PDL au fugit pina si secretarele, dotati cu un sicriu, cruce, cadelnita si pomelnic pentru ministrii din cabinetul lui Emil, demonstrantii au venit agitati la prefectura unde, de asemenea, nu le-a deschis nimeni. Cum sefii n-au coborit in strada de frica sa nu le sara fulgii, nemultumitii n-au avut ce face decit sa strige la peretii palatului administrativ pentru a-si face pofta de mincare. "Cind e vorba sa ne dati, ori n-aveti ori ne luati", au scandat sindicalistii, care au simulat si un ritual de mormintare a guvernarii portocalii. Va mai aduceti aminte de sloganul electoral atit de drag PD-L: "Ei cu ei. Noi cu Voi". Cum li s-a intors iar spatele pe fata, sindicalistii au gasit si ei unul drept raspuns: "Solidari dar nu cu voi". Ce se va intimpla? Dumnezeu cu mila pentru ca responsabilitatea politica la nivel judetean este egala cu zero, iar pina la Basescu si Boc te maninca recesiunea de viu. Totusi s-a intimplat ceva bun cu protestul de ieri. Dupa ani de lincezire si concubinaj cu politica de stinga, timp in care militantismul lor s-a cam anchilozat, sindicalistii reinvata si ei cum se fac protestele de strada. Pentru ca un miting mai serios nu s-a mai vazut prin tirg de pe vremea guvernarii CDR, cind razvratirile de strada, alimentate din umbra de PSDR, se lasau cu geamuri sparte pe la prefectura si cu barbi de deputat smulse pe la sediile de partid.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.