Caterincă Mioritică

Directoarea cu extensii de functii

Ziarul de Vrancea
29 mai 2010 1028 vizualizări
Ce se intimpla cind un pedelist, un liberal si un pesedist rivnesc la un post pe timpul guvernarii portocalii?

Ati ghicit! Exista atita dreptate si depolitizare institutionala incit cistiga pesedista si blocheaza preventiv si un post de sef la fostul loc de munca pentru vremuri mai grele pentru taticu"â„¢. Mamzel Bita, sefa de la Inspectia Vinului si fiica de patron sponsor si pentru stinga si pentru dreapta, a fost aleasa pedelistilor (Alinus senior stie de ce!) cind a venit vorba de instalarea in postul de director adjunct, unde nu face decit sa-si plimbe "deux pieces"-urile pentru ca de muncit ... e greu, iar falsificatorii de vinoase nu trebuie deranjati daca-ti place prea mult sucul de portocale. Si dl Dimineata stie, dar daca-i ordin .... sa traiti bine, sefu ! Sforile au fost si mai bine trase pentru ca in perspectiva reducerii posturilor cu 25% anuntata de ministrul coleg de scoala cu prefectul, mamzela are rezervat un alt post de sef pe bani multi la institutia care beneficiaza de o asa de mare vizibilitate incit taranii o striga cu apelativul Agapia sau Ardei Capia. Iar postul de sef la IT a fost exercitat asa bine incit multi lefegii de la Agapia habar n-au cum se intra pe un site porno, daramite pe IPA Online, aplicatia fermierilor europeni.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.