Caterincă Mioritică

Doar o birfa sa-ti mai spun!

Ziarul de Vrancea
29 mai 2010 751 vizualizări
Invidii avocatesti din Sala Pasilor Pierduti

Invidie mare printre avocaciosi. Sau numai placere de a se lua unii pe altii peste picior. La unul dintre termenele din procesul Marii coruptii, Alexei Balan, aparatorul in justitie al presedintelui nostru, Marean Opri, a fost intrebat de o colega de roba si de adevar daca nu-si mai gaseste clienti pe la el acasa de ii "fura" pe cei de la Vrancea. Alexei Balan fiind bastinas de pe la orasul cu faleza la Dunare, Galati. Asta era o conversatie de trecut timpul inainte de a intra in sala de judecata a procurorului de la DNA, care ar putea ascunde si ceva simbure de adevar. Poate avocatii nostri mioritzici ar fi abordat altfel strategia de aparare in favoarea baronului"¦ sau poate simt si ei criza si se gindesc ca onorariul lui Balan ar fi unul demn de un avocat de presedinte, fie el al unui judet de la coada alfabetului si a clasamentului.


Culmea sistemul sanitar: sa dai spaga sa-ti iei banii


Absurdul din teatrul lui Ionesco este nimic pe linga absurdul din sistemul sanitar vrincenesc. Zice-se ca furnizorii care se gindesc sa dea medicamente pe la Spitalul Mare, ca sa se puna la adapost ca-si vad in viitorul apropiat banii pe doftoricale, si nu la Sfintu"â„¢ Asteapta, sint atit de generosi incit plaseaza cite o spaguta considerabila pentru ca unitatea unde vii bolnav sa te tratezi si te trateaza de pleci bolnav, sa le deconteze tuburile cu pastile. In conditiile in care banca sanitara zisa si CAS este ingropata in datorii, pe care trebuie sa le achite catre spitale, strategia de criza a furnizorilor e cu dublu tais. Totusi, salutam inventivitatea afaceristilor de aspirine: dai bani ca sa-ti primesti banii!


Directoarea Deseveului, limbaj scrofos


Portocaliii si-au facut rost si ei de-o doamna director gura spurcata, cam ceva de genul Ralucei pe la pesedeu. Mary cea cu injuratura incoace si-n "Ëœcolo Amariucai a serbat revenirea in fruntea veterinarilor vrincenesti cu o gala de premiere de Ziua Veterinarului, celebrata la restaurant, cum altfel, cu nume de animal sacrificat, Zimbru. Mary si-a gratulat colega pesedista Diliu cu diploma de cea mai curba colega, iar de ceva de "dulce" nu au scapat nici colegii masculi din Deseveu. Despre madama cu limba scrofoasa, mai zic circotasii ca sta toata ziua inchisa in birou unde se intretine cu sotiorul ei, fost oaspete pe la hotelul cu gratii.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.