Caterincă Mioritică

La Nelu la poarta sta o blonda platinata

Ziarul de Vrancea
22 mai 2010 1744 vizualizări
Gurile rele spun ca pina si Nelutu ii stie de frica blondei de la Birkenau

E blonda. Platinata si cocheta. Cam trecuta de prima tinerete. Cam plinuta, dar se tine. Tare. Atit de tare incit a ajuns un adevarat cerber la usa maimultcaprefectului Nelu. La ultima intilnire a acestuia cu presa, blonda pe care n-o chema Nuti, dar careia i s-ar potrivi acest nume, si-a aratat toata "simpatia" fata de ziaristi. Cind sirul tupeistilor din presa s-a inghesuit in anticamera si prefectul a dispus executarea unei cafele, cerberu"â„¢ blond nu si-a putut ascunde dispretul. "Acum?", a miriit blonda de le-a inghetat cameramanilor mina pe obiectiv. Cu voce pitigaiata, o ziarista slabuta a incercat o diversiune: "Eu as vrea un ceai!" Cuvintele i-au fost inghetate instant pe buze de privirea glaciala a blondei. Intoarsa cu cafelele, blonda-cerber a remarcat citeva picaturi de apa plata prelinse pe masa de consiliu a maimultcaprefectului. "Cine a varsat apa?", a tunat platinata, care intr-o viata anterioara se pare ca a fost gardianul favorit al lui Hitler in lagarul de femei de la Auschwitz si care acum te intrebi unde dracu"â„¢ a ascuns cravasa. Cu voce stinsa, purtatoarea de cuvint a reusit sa dea o explicatie timida. Gurile rele spun ca pina si Nelutu ii stie de frica blondei de la Birkenau fiindca in fiecare dimineata il cauta la unghii si batistuta, ii verifica apelurile de pe telefonul mobil, il cauta in servieta, in sandvisuri, in cosul de gunoi, in mail-uri si faxuri si, daca intirzie la program, il pune sa scrie de 100 de ori "Azi nu beau cafea, nici apa".



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.