Caterincă Mioritică

Doar o birfa sa-ti mai spun!

Ziarul de Vrancea
22 mai 2010 802 vizualizări
Sezonul taierilor de vara lasa bugetarul cu gauri in sosete

Taierile din motul salariilor si pensiilor noastre, si asa babane ca mai aveau oleaca si plesneau de seva, ne vor duce cit de curind sa purtam o pereche de sosete tot sezonul. Si daca ploile si frigul mai vin cite un pic si vara, laba piciorului de bugetar va ajunge sa se faca una cu soseta de la oferta de "5 la 10 lei" de la tirgurile de toale. Stringerea curelei il va face pe romanasul simplu sa fie extrem de atasat de ciorapeii de criza, dupa cum se vede si in poza de mai sus, pe care ii va purta pina nu va mai ramine decit elasticul prins de gamba piciorului si niste resturi de bumbac sub unghia mare. La cit ne va taia Guvernul si FMI-ul din venituri, nu vom mai avea bani nici de papiote cu ata, nu mai spunem sa avem la asorte pentru fiecare culoare, si nici sa mai vorbim de ac de cusut. Guvernantii ne lanseaza moda bugetarului porno: gol in portofel, gol in stomac, gol in frigider, cu fundul gol si cu gaura mare in sosete.


Foto: Imbracat ca un mafioso, Marean a fost la soping


Opri si-a luat sidiuri din cosul de oferte


Ghiciti cine ar fi mare amator de chilipiruri! Chiar marele presedinte al Vrancei, cel care n-are nici o masina si nici o vila si nici un cont la banca in declaratia de avere. Adica ar fi cam sarac. Austeritatea isi spune cuvintul si in portofelul lui Portofel si acesta a ajuns sa scurme dupa cite un film indian si muzica cu Andre la cosul cu oferte dintr-un centru comercial din Focsani. Cu asta s-a preocupat Opris week-end-ul trecut, imbracat ca un mafioso, cu sacou tip zeghe alb-bleumarin, cu batistuta alba apretata la buzunarul de la piept. Dupa ce si-a luat sidiuri de ocupat seara de simbata sau auditiile din masina, Marean a dat o raita si pe la magazinul de pantofi Leopardo, pentru a vedea ce oferte de "cumperi 2 perechi, platesti numai una" sint. Ghinion insa, nu si-a gasit nici macar o pereche de tenisi. Ca sa nu plece deprimat de la sesiunea de soping, domnul presedinte a sorbit o bautura la o cafenea, fiind cu ochii mai mult dupa chelnerita cu ruj de buze roz bonbon.



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.