Caterincă Mioritică

Doar o birfa sa-ti mai spun!

Ziarul de Vrancea
15 mai 2010 706 vizualizări
Ce nu fac baietii cu epoleti pentru biroul lui Scadel

Cei opt poli-militieni care s-au inscris la concursul de pile politice pentru sefia IJP-ului vrincean isi fac zile negre unii altora, isi trimit sageti otravite, practica tehnica dezinformarii si intoxicarii, timp in care, prin subteran, umbla cu caciula in mina pe la politicienii de stinga si de dreapta pentru a cersi nota maxima la examenul de pe 20 mai. Ca sa aiba de unde pica atitia pretendenti la obedienta, mister Vasile Blaga le-a dat baietilor cu epoleti sa invete sute si sute de pagini de bibliografie. Practic, se vaita domnii candidati, bibliografia i-a alergat prin toata tehnica politieneasca si e al naibii de greu sa mai stea cu burta pe carte, ca au pierdut exercitiul memoratului de cind se bat de musca prin birouri iar hotii zburda peste tot. Asa ca tot la politica le-a ramas speranta baietilor care se vor sefi peste bietii politisti. Zvonul ca Jonel Popescu a intrunit deja cvorum politic de la PDL si PSD a avut darul de a-i descuraja pe unii care se si visau adunind icoanele lasate in urma de Scandel Doaga. Cum zarurile au fost aruncate prin retragerea madamei Placy din cursa pentru sefia judetenei portocalii, tot Alin si Marian vor pune semne pe lucrarea sticletelui preferat. Asa ca cei care se cred aranjati ar trebui sa fie cu bagare de seama si sa nu intre la testare daca nu si-au arvunit independenta pe la baietii destepti din partid.


Cumatrul lui Nini, sef peste liberalii din Odobesti


Andrei Stefanica, acest Geoana de Odobesti al liberalilor, care a obtinut un pic mai mult de 5% la alegerile pentru postul de primar in 2008, a fost reinstalat sef peste liberalii care au mai ramas cu un singur ales in Consiliul Local din Odobesti. Dupa ce a fost destituit din functie de acelasi cumatru Nini in 2008, in urma unor alegeri in care liberalii au obtinut mai putine voturi decit numarul membrilor de partid din localitate, simbata trecuta pragmaticul Ninel l-a impins din nou pe Stefanica in postul de sef peste liberali. Asta dupa ce organizatia locala reusise sa refaca imaginea liberalilor, gratie si prestatiei publice a doctorului Hent. Este drept, contracandidatul lui Stefanica "" un oarecare avocat Constantinescu, nu este un VIP de Odobesti, da nici masinile cu alegatori nu au venit simbata la Casa de Cultura pentru a-l vota. Cu Stefanica la conducerea liberalilor din Odobesti si cu Juravle "" cumatrul Prefectului, la timona democrat-liberalilor, Nicolas poate sa doarma linistit pina la campania din 2012. La fel ca si baronul Oprisan la judet.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.