Caterincă Mioritică

Copoiu s-a suparat ca Dobre a amolestat-o pe Miorita Lazar

Ziarul de Vrancea
8 mai 2010 1022 vizualizări
Dobrisme, tanasisme si bobeicisme de la Consiliul Local Focsani

Sedintele de Consiliul Local Focsani sint nesfirsite surse de haz si dupa ce presedintele de sedinta declara inchise dezbaterile. Show-ul continua, poate si mai savuros, pe site-ul Primariei Focsani, acolo unde "scriba" de serviciu "" Danuta Bobeica - reda in parte discutiile alambicate ale alesilor neamului si mai uita, mai strecoara, greselute pe la "permite-ti" sau "idea", ca sa nu mai amintim de crearea de noi cuvinte precum: "amolestarea". Pe care le-ar zice alesii municipiului. Din recenta sedinta de lucru a maritilor politicieni redam in episodul de astazi citeva "dobrisme", expresii kilometrice, unele fara sens, la care si cea care a intocmit procesul verbal a scapat perlute deosebite si a fost zgircita cu virgulele sau punctele.

Vasile Dobre: "De aceea in esenta cam acelasi lucru vroiam sa-l spun si eu, ceea ce a spus si dl. consilier Neagu Nistoroiu, sa fiti de acord stimati colegi sa votam astazi in aceasta forma pe care o avem, cu care ne-am prezentat in plenul sedintei Consiliului local si pe parcurs putem sa venim cu modificari, avem intr-adevar in vedere si interventia pe care a avut-o dl. consilier Adrian Colin".

"Si cind vin si spun in plenul Consiliului local ca am ajuns la o intelegere acceptata de ambele parti si am promovat acest proiect de hotarire, noi nu venim aici sa vorbim altceva, vorbim ceea ce s-a convenit si oamenii acestia, transportatorii care vor sa intre pe raza municipiului Focsani si sa ajunga la autogara, pentru ca e normal sa ajunga in autogara, am picat de acord impreuna, pe aceste proiecte asa incit o singura chestiune este in discutie, cea pe care o ridica cei care vin si fac transport in afara judetului, transportatorii interjudeteni si transportatorii internationali, vor sa ajunga la gara".

Danut Popoiu: "Nu sa fac si iarasi ma supar pe dl. consilier Vasile Dobre, pentru ca amolestarea (!?) dumnealui la adresa d-nei consilier Mioara Lazar nu o vad indreptatita".

Neculai Tanase: "Asist cu oarecare fascinatie la demologia care deriva din toate discutiile acestea, de specialisti, de nespecialisti, poate este si un gram de dreptate aici".

Vasile Dobre: "Pe de alta parte trebuie sa recunoastem cu totii ca in orasul Focsani se parcheaza, pe linga faptul ca sintem pietoni, ca sint ceea ce sintem fiecare la locul de munca, sintem marea majoritate dintre noi si soferi, dar in acelasi timp si oameni care circulam, fie pe trotuare, fie pe la diverse insitutii si intilnim la tot pasul tot felul de blocaje in trafic provocate de catre animiti concetateni ai nostri, soferi fiind care nu respecta sub nici o forma reguli elementare de circulatie si mai ales de parcare a autovehiculului sau autovehiculelor pe care le conduc. Eu cred ca va trebi sa invatam si din experienta altor tari si sa aplicam si noi aici ceea ce altii au aplicat si anume faptul ca in anumite zone aglomerate din marile orase ale Europei nu intra toata lumea ci numai cei care au acces in acea zona si nu asa cum se practica in Romania daca vreti si in Focsani mai exact pentru ca stim mai bine cum stau lucrurile aici, fiecare dintre noi".

Vasile Dobre: "Fac parte din comisia de urbanism, m-am deplasat pe teren impreuna cu colegii care au participat la aceasta deplasare si in urma vizionarii n-a rezultat faptul ca ar exista probleme la cele doua amplasamente care fac obiectul acestui proiect de hotarire, asa incit eu cred ca noi cei de la urbanism care ne-am deplasat pe teren, putem spune ca acordam aviz favorabil, cred ca este punctul tuturor celor care ne-am deplasat pe teren, aviz favorabil acestor doua puncte din proiect".

Neculai Tanase: "Vis-à-vis de ceea ce a spus dl. consilier Laurentiu Veber, pe care de altfel il respect si apreciez, in ceea ce priveste discutiile dintre Prefectura si Primarie. Probabil ca daca ar fi avut acelasi discurs acum un an de zile poate ca ar fi fost mai credibil, altfel il banuiesc de dublu standard".

Pentru programul de divertisment, multumim domnilor consilieri dar si Danutei Bobeica, cea care a imprimat pentru posteritate.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.